View Single Post
  #18 (permalink)  
Vechi 27 oct 2010, 14:40:51
Mariucuta's Avatar
Mariucuta Mariucuta este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 25 oct 2010
Locaţie: Buzau, Romania
Vârsta: 30
Dieta: Creata de mine si bazata pe un stil de viata cat mai sanatos.
Date: 161cm, 65kg
Mesaje: 10
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Horoscop-Dieta "RAC"

Si eu sunt racsi 99% chiar 100% e adevart...suntem niste mancaciosi si pofticiosi.Eu am reusit sa ma abtin si majoritatea au fost surprinsi de cate vointa pot avea daca vreau ceva cu devarat.Si da...am rabdare multa.
Eh...mie imi place sa fiu creativa(racii sunt f visatori si creativi) cand vine vb de mancare...imi fac propriile retete si sosuri(nu folosesc ulei sare zahar ,paine nici nu mai mananc)insa am o mare problema...daca mananc sanatos si fac cate de cat sport ma mentit...atunci cand nu mai fac sport si mananc mai normal(adik mananc mancarurile gateite cu paine )incep sa pun la loc...Sunt foarte atenta sa nu mai pun kg pe mine ,atunci cand pun pe mine e problema...incep sa reduc din toate.Nu mai zic de centimetruma masor cam de 5 ori pe saptamana....
Mariucuta, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2088 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1571 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 797 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat