View Single Post
  #18 (permalink)  
Vechi 24 ian 2011, 10:13:03
alize's Avatar
alize alize este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 11 iul 2010
Locaţie: Craiova, Romania
Vârsta: 35
Dieta: Rina 90
Date: 154cm, 52kg
Mesaje: 2.044
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) o data intr-un mesaj
Implicit Re: Retete cu imagini pentru ziua de carbohidrati (dieta Rina)

Citat:
Anterior postat de bully Vezi mesajul
Cheesecake cu ciocolata:
Ingrediente: pt blat: 1 pac de 150 gr biscuiti cu cacao, 50 grame nuca, 100 gr. unt, pt crema: 500 gr branza grasa de vaci (eu am folosit 2 cutii de fagaras + 100 grame branza de vaci) 2 oua, 150 gr zahar, 3 linguri amidon, esenta de vanilie, 200 gr cioco menaj cu lapte, pt glazuta: 100 gr cioco cu lapte, 100 gr. frisca lichida.
Se rasnesti biscuitii sau se piseaza marunt, se amesteca cu nuca macinata si cu untul topit, compozitia se asaza intr-o tava de tort cu pereti detasabili (diametru 22 cm). se taseaza cu fundul unui pahar si se da la rece pana e gata crema.
Branza de vaci se mixeaza cu zaharul, se adauga ouale pe rand mixand dupa fiecare, apoi amidonul, vanilia, si ciocolata topita. Se asaza peste blatul de biscuit si se da la cuptor la foc potrivit (cam 175 grade) pt o ora. o sa creasca putin si o sa se crape pe deasupra.Se scoate apoi din cuptor si se lasa sa se raceasca.
Pentru glazura, se pune intr-o craticioara in ben-marie frisca lichida, se incalzeste putin, apoi se adauga ciocolata cu lapte si se amesteca in continuu pana se topeste ciocolata. Se adauga peste prajitura si se da la frigider pt cateva ore. e bine sa o lasati pentru a doua zi. )
Anca arata super.nu am mai mancat dar cu prima ocazie cand am voie sa pap asta fac
Răspuns cu citat