Subiect: Jurnal Roxalia
View Single Post
  #18 (permalink)  
Vechi 13 feb 2011, 21:23:09
Cassy's Avatar
Cassy Cassy este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 10 iul 2010
Locaţie: bv, Romania
Vârsta: 27
Date: 162cm, 70.6kg
Mesaje: 1.721
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnal Roxalia

Citat:
Anterior postat de Roxalia Vezi mesajul
Nustiu daca cineva imi citeste jurnalul,dar totusi e jurnalul meu si in el trebuie sa scriu ce simt.Pai sa incepem cu faptul ca ma socot nenorocoasa.Dc? Pentru ca sunt inconjurata de fete care maninca cit isi doresc si nu pun un gram pe ele!Cum se intimpla asta?Maninca la 11 noaptea 2 bucati de tort si se culca deodata si dimineata nici un gram in plus.Vreau si eu!!!
Astazi e duminica,ziua in care imi permit cite ceva astazi am mincat un mini-croasant care are 77 de kcal si 3 clatite cu brinza.De miine vreau sa ma reapuc de South Beach faza I.Eu cred ca o dieta mai buna nu exista.E cea mai buna varianta pentru mine.Maninc pe saturate,foarte gustos si kg se duc foarte usor.Sunt intradevar multumita si imi pare rau ca nu am dat de ea in trecut,avea sa ma apuc deja demult de ea.
Fac sport in fiecare zi...picioarele slabesc foarte repede,dar burta...nici o schimbare,adica intr-o luna am dat jos 5cm in talie dar cam greu sau dus.Fac tae-bo si abdomene,dar cam cam greu merge procesul.Desigur toti vrem peste noapte sa pierdem 20 cm,din pacate nu e posibil,dar luptam si nu ne lasam,trebuie so ducem pina la capat!
Succes la toate fetele (si baietii) care tin cure de slabit
Eu iti citesc jurnalul N-am prea avut ce sa zic pana acum.. dar acum iti zic. Felicitari pentru kg date jos! Esti o adevarata invingatoare. Le-ai dat jos repede si sanatos.
Nu trebuie sa te simti nenorocoasa..nu se stie cand metabolismul persoanei de care spui se poate schimba la 180 grade si va lua proportii nedandu-si seama.. Mai ales daca n-au grija de el..nimic nu ar trebui sa ne mire. Si eu sunt inconjurata de persoane de genul..dar nu-mi mai fac probleme.m-am obisnuit cu gandul ca eu una,ca sa arat bine trebuie sa muncesc si sunt ok cu asta. Adica apreciez mai mult decat daca n-as munci pt ce mi-as dori..nustiu cum sa-ti explic.
Si eu sunt la south beach acum.. si pe mine ma multumeste. Cu toate ca eu nu o tin ca la carte..adica mananc fulgi de porumb care nu am voie.
Si la mine e la fel..din picioare am slabit mult..mii s-a lasat pielea rau..burtica s-a mai dus..dar tot mai am colacel.. trebuie sa-l elimin de tot.
Succes si tie scumpa ! Hai ca poti !
__________________
Jurnal Cassy--->http://forum.slabute.ro/jurnale-slab...assy-4746.html

__________________________________________

Mancarea-i un minut pe buze si o viata pe solduri !
Cassy, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2208 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1691 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1692 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]