View Single Post
  #18 (permalink)  
Vechi 14 ian 2010, 22:06:54
Claudia1978's Avatar
Claudia1978 Claudia1978 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 10 ian 2010
Locaţie: Constanta, Romania
Vârsta: 46
Dieta: Dieta Daneza
Date: 167cm, 54.00kg
Mesaje: 25
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Smile Re: Jurnal Claudia - Dieta Daneza

Asa cum am promis am pus poze cu mine.
Multe dintre voi probabil o sa spuneti ca sunt slaba sau alte cele..Ceea ce nu am mentionat inca de la inceput este faptul ca de cand ma stiu am fost o persoana cu o silueta frumoasa si asta pentru ca am avut grija intotdeauna sa ramana asa.( cel putin pana sa raman insarcinata) . In timpul sarcini am luat 20 de kg. De la 57 am ajuns la 77. A fost un soc pentru mine sa ma privesc in oglinda. Dupa ce am nascut timp de 3 ani am avut 67 de kg pentru ca eram prea comoda sa ma pun pe slabit, nu aveam chef de mine( neglijenta care s-a rasfrant asupra mea in timp) .Insa dupa 3 ani de cand am nascut mi-am pus ambitia sa slabesc si am reusit. Dupa o dieta proprie disociata , am slabit 17 kg in trei luni. Eram mandra de mine pentru ca reusisem sa ajung asa cum eram la 20 de ani, chiar 18 avand in vedere ca aveam o pereche de blugi la care am tinut foarte mult la varsta majoratului si pe care am reusit sa ii pun pe mine la 28 .
Astfel, mi s-a urcat la cap si am inceput sa mananc...cam tot ce imi pica in mana., fara sa ma gandesc ca o pot lua de la capat.Evident ca " rezultatele" nu ai intarziat sa apara..si kilogram cu kilogram...fac mai multe kilograme...In cazul meu vreo 12 dupa nici un an jumatate.Si uite asa am ajuns iar la 62 kg..Si de aici a inceput calvarul. De aproximativ 4 ani o duc tot in ingrasari si slabiri si diete si mancat si tot asa. Acum sunt in faza cand vreau iar 49-50 kg. Sper sa reusesc...daca nu in doua luni cum mi-am propus macar pana la vara cand e mai cald. Ne gasim maine dragi slabutze. Va pup pe toate :*
Claudia1978, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1854 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1337 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 563 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]