View Single Post
  #18 (permalink)  
Vechi 28 nov 2011, 14:53:32
magdaT's Avatar
magdaT magdaT este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 05 oct 2011
Locaţie: Pitesti, Romania
Vârsta: 42
Dieta: Aspir catre un stil de viata sanatos.
Date: 168cm, 76kg
Mesaje: 134
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: super fantasticele reloaded

Da, e o idee sa iti faci meniul pentru ziua urmatoare sau poate pentru mai multe zile....
Cred insa ca este destul de greu. Insa nu imposibil, bineinteles.
Trebuie sa reflectez la asta si sa vad daca ma incumet la asa ceva. Oricum zici ca am devenit un fel de calories freak . Ma uit pe toate etichetele si daca vreau sa imi cumpar ceva ma uit la ce produs de la ce firma are mai putine calorii, dar sa fie si cu cat mai putine chimicale. Offf, ce eram eu ciufuta inainte (asa zice sotul ), dar acum sunt si mai tare.
Plus ca m-au apucat pandaliile si cu vergeturile si starea generala a pielii. Drept urmare am luat masuri radicale si am zis ca pe fata si gat nu mai pun decat chestii 100% bio, naturale sau organice, cum vreti sa le spuneti. Buzunarele mele au avut de suferit in acest weekend cand am dat 70 de lei pe un borcanas mic-micut de crema...
Uf, va las fetelor. Intru mai tarziu sa imi completez meniul si activitatile fizice pe care intentionez sa le intretin mai incolo.
__________________
[/URL]
magdaT, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1730 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1213 kcal/zi. Pentru a slăbi 3,5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 956 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat