View Single Post
  #1800 (permalink)  
Vechi 30 sep 2010, 12:11:20
dayanna's Avatar
dayanna dayanna este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
SUNT RESPONSABIL SUNT RESPONSABIL, DONEZ  
Data înregistrării: 10 apr 2009
Locaţie: Manchester, Anglia
Vârsta: 56
Dieta: Vegan
Date: 159cm, 108kg
Mesaje: 4.215
Aprecieri acordate: 1.500
Am fost apreciat(a) de 1.261 ori in 793 mesaje
Smile Re: Gasca fetelor care tin Montignac partea V

[QUOTE=crissa08;347919]Buna Dy!
Nu o lua in tragic, dar e bine ca ai avut intamplarea asta, ca sa sti ca o dieta pe termen lung se tine greu, trebuie pregatit mult psihicul.
Nu e un capat de tara ca ai mancat la un moment dat o cioco si e bine ca ai constientizat faptul ca poti re-aluneca. Asta-i si buba mentinerilor! Cred ca esti constienta si de faptul ca mentinerea e pe viata.
Am avut si eu problema asta, mi se ivea cate o pofta si nu ma puteam abtine si imi venea sa-mi dau singura palme, eram agitata, frustata. La un moment dat chiar am fost intrebata de ce nu suport sa aud de dulciuri, chiar si de cele conforme: simplu, pt ca erau drogul meu si eu sunt la cura de dez-dulcisare! Eram precum un drogat in perioada de sevraj...La drogati in perioada de dezintoxicare se mai dau droguri usoare ?! Dulciurile cu fructoza tot dulciuri se cheama!
Trebuie sa lucrezi cu psihicul mereu si sa eviti ispitele, stiu ca e greu, pt ca esti familista si eu de exp. nu am niciun gras in familion (era pisica, dar am mai slabit si ea acum!). Nu lasa gandurile despre mancare sa-ti invadeze creierul! Cauta un gand inlocuitor ca sa-l ai la nevoie. Mai simplu: fa exercitii de mutarea gandului ,,prost" undeva de unde ar fi bine sa numai iasa! Asta-i idealul, dar el va mai iesi, uneori poate vei fi pregatita sa-l infrunti, alteori nu, insa in timp iesirile lui vor fi din ce in ce mai rare si nu atat de intense. Sunt sigura ca intelegi ce scriu, ca altfel nu as mai scrie! Mananca echilibrat, ia dulcele din fructe, gaseste-ti preocupari seara si tine motivatia ,,up".
Dupa o perioada de curatare, poti sa-ti mai oferi recompense!
Dyanna, fi barbata!


Crissa draga,ai multa dreptate in tot ce scrii.Eu am hotarat ca din dimineata asta sa nu mai am ''recompense'' dulci in casa.Pe langa motivatia psihica in prima perioada voi indeparta si ispitele ca sa fie mai usor.O sa lucrez cu creierul mai mult.Oricum realizez ca am avut o problema cu stilul de alimentatie si ca a venit momentul sa-l schimb.Am avut si o perioada super stresanta la birou dar asta nu-i o scuza. Multumesc mult de sustinere.Discutia cu tine si cu fetele ma ajuta mult.O sa ma uit pe meniurile tale si daca-mi dai voie o sa te ''copiez''.Pupiciiiiii!!!!
dayanna, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2250 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1733 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1217 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]