View Single Post
  #1838 (permalink)  
Vechi 05 feb 2012, 18:38:19
aussie_girl's Avatar
aussie_girl aussie_girl este deconectat
(meniuri, evolutie)
Cont restricţionat
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 10 iun 2009
Locaţie: somewhere..., Canada
Date: 160cm
Mesaje: 7.046
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 7 ori in 7 mesaje
Implicit Re: Gasca fetelor care tin Montignac partea X

Citat:
Anterior postat de miras Vezi mesajul
@aussie, inca tot frustrata esti pentru ca ti a zis adevarul? uita te la tine.. ai ajuns la 80 kile. ce dumnezo!!!! ti a zis in fata ce ai de facut si te ai lezat intratat incat in atatea luni nu ti a trecut! hai mai... adevarul supara... daca toata lumea s a abtinut sa ti zica, NU DIN RAUTATE, ci din compasiune, ea tocmai ti a zis si tu nu poti trece peste ca ti a zis adevarul cu 7 luni in urma. poti ramane si pe mine suparata pe viata pentru ca scriu asta... ai ajuns femeie la 80 de kile de la 65. aduna te o data pentru totdeauna!
@all, nu va mai plangeti atat, viata nu e usoara, iar dieta nici atat!
Slabuta, cum putem sa facem sa nu mai avem astfel de persoane care sa ne jigneasca. Nu ii permit unei necunoscute cu probleme grave in familie (dupa spusele ei) sa vina si sa ma jigenasca..indiferent ca e adevar sau nu e. Nu intru pe acest site ca sa ma raneasca o necunoscuta care dintr-un motiv sau altul a reusit sa slabeasca si acum da sfaturi pe tonuri nesimtite. Daca consideri ca eu am gresit penalizeaza-ma..dar parerea mea este ca si Eva9 si miras au jignit si continua sa o faca!

Eu poate am niste probleme (ca si ea dealtfel)..si de aceea nu slabesc..nu ii permit sa ma jigneasca. Vin pe acest site sa ma simt bine nu sa fu ranita de cineva care nu are decenta.
aussie_girl, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
Greutatea este incorecta. aussie_girl, trebuie să completezi acest câmp pentru a vedea necesarul tău caloric zilnic. [completează].