View Single Post
  #184 (permalink)  
Vechi 20 mai 2010, 12:26:30
seandreea's Avatar
seandreea seandreea este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 26 ian 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 37
Date: 167cm, 57kg
Mesaje: 96
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnal de slabit pentru slabute grupa 60-70 kg

Citat:
Anterior postat de slabuta Vezi mesajul


Bucata asta chiar nu apare in mesaj
Ti l-am postat pe cel original.

Am vazut ca ai scris si cu prajiturile, pe care sa ti le permiti din cand in cand ca sa nu cedezi poftelor, asa vad si alimentele de tipul: paine, orez, paste, cartofi... in special carbo, am tinut la un moment dat fara aceste alimente, exclusiv proteine si legume, foarte putin carbo, si in prima saptamana in care mi-a fost pofta de dulceata (fara zahar, naturala) cate o 1 lingurita pe zi, am pus la loc tot ce am slabit.

Cred ca un echilibru intre toate alimentele (mai putin fast food, snacksuri sau bauturi carbogazoase, pe care nu le consider alimente) este cel mai recomandat
Intr-adevar - este recomandat in sensul ca daca le taiem de tot o sa se acumuleze frustrare si o sa dam rapid iama in tot ce e interzis.
Eu prajituri in adevaratul sens al cuvantului (conforme din punct de vedere Montignac) am facut de 2 ori - de ziua bunicilor mei, prin februarie (si bine am facut pentru ca am avut d einfruntat 2 torturi si platouri cu nu situ cate feluri de prajituri si fursecuri) si de Paste (si chiar am reusit sa nu ma ating de nimic interzis). Deobicei prefer o bucatica de ciocolata neagra, insa incerc sa fie cat mai rar. Eu am slafuit fetele care au probleme cu dulciurile. Eu la inceput mancam cam de 2 ori pe saptamana, sau cand mi se facea pofta - acum am si 2 saptamani fara dulce (in afara de ceai sau cafea).

Totusi eu am observat ca sunt atatea lucruri pe care le putem manca fara orez sau cartofi (de exemplu am convins-o pe mama sa faca sarmale fara orez si eu mi-am facut chiftelute fara orez, cartofi sau paine ).
Iar in perioada asta e si pacat sa nu ne axam pe cruditati - eu una ma simt ca intr-un magazin cu bomboane cand merg in piata (stiu, ciudat ).
seandreea, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1969 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1452 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1195 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]