View Single Post
  #1847 (permalink)  
Vechi 24 nov 2010, 15:11:46
crissa17's Avatar
crissa17 crissa17 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Cont restricţionat
Merite:
 
Data înregistrării: 20 nov 2010
Locaţie: Bucuresi, Romania
Vârsta: 32
Dieta: disociata
Date: 170cm, 80kg
Mesaje: 565
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: AM 95 DE Kg..si nici 18 ani impliniti...

Citat:
Anterior postat de Larissa19 Vezi mesajul
Buna ziua, ma numesclarisa si in februarie fac 18 ani, D e cand ma stiu de la varsta de 12,13 ani, tot in diete o tin... Slabesc, ma ingras si tot asa..problema este ca am fost si la doctor si mi-a spus ca nu am nici o problema de sanatate,doar ca mananc...si problema este una mare....nu mananc prea mult si ma ingras foarte repede...cateodata chiar sunt obsedata de mancare nu stiu nu mai suport.Anul trecut in Iunie am plecat din Romania, cand am ajuns in irlanda am avut 104 kg....m-am pus pe dieta disociata, o zi pui o zi legume etc...pana in septembrie ajunsesem la 84 kg....dupa am inceput sa mananc si pana de craciun am pus inapoi...acum am 95..chiar nu stiu ce sa mai mananc ce sa mai facvreau si eu sa fiu slaba odata pt totdeauna...numai eu stiu si sigur si voi, ce chin e...timp liber sincer nu prea am...stress total si tot imi vine sa mananc...ce sa fac?? Astept o parere de la voi cat mai repede, Va multumesc
Buna Larissa,

Ai nimerit unde trebuie! Comunitatea slabutelor, este una foarte interesanta, pe site gasesti tot ce vrei sau ce nu vrei. Gasesti detalii despre diete, alimentatia necesara, si un calculator de calorii ingerate si consumate. Incearca sa ingeri pentru inceput in jur de 1500 de cal, apoi peste 2 sapt sa mananci in jur de 1300kal, pana ajungi pe la 1000-1100. Si asa, o ti pe termen lung, daca vei tine diete drastice, pe termen scurt cu rezultate EXTRAORDINARE, stii si tu, ca dupaia vei pune la loc.

Ar fi bine pentru inceput sa iti calculati aici pe site, greutatea ideala. Apoi sa iti faci ticker-ul, iti treci greutatea actuala si la ce greutate vrei sa ajungi. Daca vrei iti treci si un target adica, in sensul k pana la data de X vreau sa slabesc 10 kg etc...

Slabutele te vor ajuta ori de cate ori vei avea nevoie de un sfat sau de sustinere. Deocamdata iti urez multa ambitie, si sa te interesezi pe site despre diete si calorii. Nu trebuie sa te infometezi! Asta sa ai in vedere, te-am sfatuit mai sus cum sa faci cu caloriile. Acum faci cum vrei .

Te astept cu o parere sau cu alte intrebari.

Iti poti schimba semnatura si sa pui adresa jurnalului tau daca vrei,de ex, mie dupa ce mi se va termina textul, vei vedea adresa jurnalului meu. Daca vrei sa te interesezi de ce am mai vb pe la mine.

Te pup, VOINTA sa ai, si spor la slabit.
crissa17, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2210 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1693 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1177 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]