View Single Post
  #186 (permalink)  
Vechi 05 ian 2012, 11:22:57
deeSunrise's Avatar
deeSunrise deeSunrise este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 03 ian 2012
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 35
Date: 164cm, 55kg
Mesaje: 3
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: need help :(

Citat:
Anterior postat de danielaslim Vezi mesajul
nu mai plictisit scumpo,stai linistita
uite e rau ce faci tu cand vomiti,o faci voluntar sau involuntar?
cel mai bine e sa ti cam o luna o pauza..sa mananci normal ,sanatos...caci corpul tau acum e distrus dupa atatea diete .mai ales diete draconice...mere cu lapte....DOAMNE IARTAMA!
uite zine si noua cam ce papi tu intro zi ca sa putem sa te ajutam sa papi sanatos si sa nu mai ai probleme cu greutatea...
ce iti place tie mai mult:carnea,lactatele,legumele,cerealele sau fructele/.?
te intreb asta ca sa sti ce dieta sa alegi care sa fie pe gustul tau
carnea si lactatele:south beach,montignac,atkins,dukan
legumele:raw vegan,south beach,montignac
cerealele:hipocalorica,
fructe:scarsdale
acum am vazut ca tu mai ai doar un kg de dat jos:O!!! de ce te mai stresezi?! mai bine te axezi pe sport....asa o sa se duca si mai mult din cm...
ia zi ce ai tu prin camara ca sati facem noi un meniu ma calumea?
momentan am inceput un regim pe care l-am mai tinut, ieri am avut zi de lactate, si am baut iaurt activia cu fructe, cu 0,8% grasimi - vreo 3 iaurturi pt ca imi era foame in continuu, am baut 2 pahare de zuzu semidegresat 1,5% si am mancat 2-3 feliute de branza (care nu cred ca era degresata) , astazi am zi de legume, am mancat un cartof fiert si pe la 14 mananc o portie de amestec de legume facute la yena fara pic de ulei (amestecul contine: gogosar, morcov, porum dulce, fasole verde, mazare) .. maine ma gandeam sa mananc carne: doar peste sau sa tin zi de fructe cu mere, clementine si grapefruit.
Incerc sa nu combin alimentele intre ele pentru ca dupa fiecare masa stiu ca trebuie sa faci pauza cateva ore, si eu nu am aatata rabdare.. eu mananc foarte des, si incerc sa mananc cate putin de fiecare data.. mai ales cand invat, mananc din ora in ora cate un mar, sau alt fruct..

sincer nu stiu ce sa mananc altceva ..daca imi dati idei ma duc chiar azi la cumparaturi..
inainte mancam dimineata cereale fitness cu lapte apoi am aflat ca laptele se consuma singur, si in combinatie cu cereale sau altceva ingrasa, si eu am mancat vreo 2 ani asa... mancam pepene, am aflat ca are un indice glicemic imens, si am mancat o gramada cu gandu ca nu ma ingras daca mananc doar pepene..

mi-a luat mama Colon Help dar am citit pe el ca are vreo 21 g de lipide si imi e frica sa-l iau...stiu ca sunt persoane care nu au slabit de la el, dar oare sunt persoane care s-au si ingrasat?

nu am doar un kg de slabit, vreau sa ajung pe la 50 kg ca sa dau pulpele jos.. bineinteles de azi o sa ma apuc si de sport, dar trebuie sa ma interesez ce program trebuie sa fac pentru pulpe si coapse..

multumesc pentru ajutor
deeSunrise, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1490 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 973 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]