View Single Post
  #188 (permalink)  
Vechi 05 nov 2011, 08:30:46
vio ce doreste sa slabeasca's Avatar
vio ce doreste sa slabeasca vio ce doreste sa slabeasca este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 25 aug 2011
Locaţie: FRUMUSICA, Romania
Vârsta: 52
Date: 167cm, 109kg
Mesaje: 2.799
Aprecieri acordate: 3.082
Am fost apreciat(a) de 2.316 ori in 1.319 mesaje
Implicit Re: Jurnal vio - vreau sa slabesc incepand cu 1 septembrie

Buna dimineata ! Pentru mine se anunta o zi frumoasa ,incarcata totusi dar am treburi ce imi este drag sa le fac. Voi gati pentru ai mei ,lucru ce nu l-am mai facut cum trebuie de aproape 2 saptamani de cand cu recensamantul asta ,si eu si sotul am fost pe teren ,copii la mama si noi am mancat mai superficial . De azi voi redeveni o mama si o sotie adevarata ,devotata .Voi face aredei umpluti si sarmale ( si pentru mine ardei umpluti dietetici) ,placinta cu branza si placinta cu mere si o ciorba de gaina ,voi pune varza la murat si voi face dulceata de gutui . Pentru mine mai fac salata de radacinoase pentru seara ,imi place mult combinatia de morcov, telina ,sfecla rosie ,ridiche neagra stropita cu lamaie si un pic de ulei de masline .
Cu cantarul stau cam prost ca trebuie sa-mi vina azi ,maine ,...si am doua zile de cand cred ca retin apa ...eu stiu ,sunt balonata si m-am speriat cand m-am urcat pe cantar ,peste 2 kg aveam in plus ,nu vad alt motiv ,bine ,bine , m-am cantarit tot pe asta de acasa ....cam asta e ,merg la treaba ca acusi se face seara si mi-e frica sa nu dau peste cap promisiunile ....Pa!
vio ce doreste sa slabeasca, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2360 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1843 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1586 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]