View Single Post
  #188 (permalink)  
Vechi 15 feb 2010, 16:04:50
anes's Avatar
anes anes este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
Locul 1 la concurs  
Data înregistrării: 05 feb 2010
Locaţie: Timisoara, Romania
Vârsta: 56
Date: 174cm, 91.5kg
Mesaje: 8.564
Aprecieri acordate: 386
Am fost apreciat(a) de 1.834 ori in 505 mesaje
Implicit Re: Ai peste 30 ani? Vino aici sa ne cunoastem :)

Citat:
Anterior postat de alina huzuneanu Vezi mesajul
buna fetelor!
ma numesc alina si am si eu peste 30 de ani... (vreo 41!). imi doresc f mult sa slabesc. am acum vreo 88 kg si as vrea sa ajunga macar la 75 (daca pot). pana anul trecut am fost si fumatoare inraita, dar pe 01.01.2009 m-am lasat de fumat si poate din cauza asta am mai pus niste kg in plus. am o pofta teribila de dulciuri, iar cand apuc pe langa ele nu ma mai opresc. imi pare dupa ce am mancat. am fost la un endocrinolog si urmeaza sa-mi fac niste analize sa vad cum stau. de catva timp nu mai beau sucuri si incerc sa manac paine cat mai putina. problema mea este ca anu prea fac miscare si asta imi cauzeaza. azi am gasit acest site si, sper ca prin intermediul celor ca mine, sa reusesc sa dau din kg astea jos. as dopri sa-mi trimiteti si mie retete (dar nu complicate) pt slabit. eu de azi ma apuc de cea cu ciorba de varza. sa vadem ce iese...
bine ai venit, alina! nu stiu daca ti-ai facut ciorba de varza ori ba, dar eu te rog inainte de a decide care va fi dieta caare vrei s-o incepi, sa citesti pe aici, vei gasi multe idei, multe intamplari adevarate, slabute care si-au atins visul. nici eu nu am o vechime cu mult mai mare decat a ta (l-am descoperit si m-am inscris in 05.02.2010), dar iti spun cu toata sinceritatea ca de cand am descoperit acest site, cum prind un pic de timp liber, intru si citesc. si nu cred ca am reusit sa parcurg 10% din tot ce scrie.
iti doresc spor la citit si sa iei cea mai buna decizie pt tine! ... si la mai putine kile
anes, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2426 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1909 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1393 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]