View Single Post
  #19 (permalink)  
Vechi 08 iun 2009, 16:06:19
huhu's Avatar
huhu huhu este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 31 mai 2009
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 38
Date: 176cm, 58kg
Mesaje: 516
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnal I can do it this time!

am citit si eu pe-aici, sper sa nu ma bag ca musca-n lapte...dar nu ar fi mai simplu sa papi chestii sanatoase si cu un continut caloric mai mic dupa cum iti pofteste burtica in ziua respectiva? eu de exemplu nu urmez o dieta anume in care mi se zice ce sa mananc dimineata seara si la pranz...dar incerc sa ma incadrez in cele 1066 de calorii pe care trebuie sa le insumez zilnic..si mi-am facut o idee despre ce alimente sunt permise, felul in care trebuiesc combinate, si cantitatile..inca sunt la inceput si eu, am doar o saptamana dar se simte o schimbre...de exemplu nu mai am pofte de chestii nesanatoase..daca ma gandesc la un cheeseburger(mancam si care trei odata) mi se face rau..ieri nu am avut ce manca la pranz decat niste cartofi prajiti..pe care cu greu i-am inghitit..inainte mancam un castron plin...
ideea e ca m-am obisnuit cu salate si alimente light...e imposibil sa nu slabesti in maniera asta..poate ca procesul e mai de lunga durata dar se formeaza si un apetit pt chestiile sanatoase care probabil va inhiba si la tine, in timp, poftele de junk-food. poti sa tragi cu ochiul la ce pap eu zilnic aici http://forum.slabute.ro/jurnale-slab...dulap-689.html ...nu mananc putin si nu rabd de foame...in primele doua nopti mi-a fost un pic rau, in sensul ca ma durea stomacul...era obisnuit sa fie "umplut" oricand mi se parea ca mi-e foame, cu orice aveam eu chef. dar acum se pre ca s-a linistit si s-a obisnuit cu numai 3 mese, si doua gustari.... cred ca am scris cam mult, sper sa nu te supere.
o zi frumoasa!
huhu, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1831 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1314 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1057 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]