View Single Post
  #19 (permalink)  
Vechi 24 oct 2012, 10:32:12
elene94's Avatar
elene94 elene94 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 16 oct 2012
Locaţie: C, Romania
Vârsta: 30
Dieta: nothing
Date: 166cm, 53.8kg
Mesaje: 492
Aprecieri acordate: 149
Am fost apreciat(a) de 146 ori in 117 mesaje
Wink Re: Jurnal elene94 - sunt slabă-sunt slabă

Citat:
Anterior postat de WhiteAngel Vezi mesajul
buna elene ! ma bucur ca reusesti sa rezisti in fata tentatiilor .. insa nu imi prea place ce vad la meniu .. si iti dau cateva sfaturi:
- MD`ul este o masa importanta si nu trebuie niciodata sarit peste .. in acelasi timp, el trebuie sa fie destul de consistent .. de ce nu incerci cereale integrale cu lapte/iaurt, o felie-2 de paine integrala cu branzica si cruditati, o omleta ... idei sunt destule
- pranzul nu este deloc inspirat .. contrar celor spuse din auzite, pufuletii ingrasa ! ei nu contin nimic bun pt organism .. decat carbohidrati ! care nu prea sunt un aliat in dieta, mai ales cand vin din surse procesate .. iar o masa principala nu o poti inlocuii cu o punga de pufuleti .. mananca mancare gatita
- cina sa zicem ca e mai buna .. dar as fi optat pt ea ca masa de pranz .. iarasi nu e indicat sa mancam seara carbohidrati (la fel ca si pufuletii, mamaliga ingrasa), mai ales combinati cu proteine (oul) .. este putin mai greut aici, pt ca suntem obisnuiti sa mancam zilnic astfel de combinatii .. dar macar seara zic eu ca ar trebuii sa ne ferim
ai aici mai multe detalii: Combinare alimente - Slabute.ro

sper ca ti`am fost de ajutor si te rog sa papi mai mult si mai sanatos !
Ee, știu ce zici, dar o iau ușor fiindca să trec de la nicio restricție la 'totul calculat' m-ar frustra teribil și în scurt timp aș claca... mesele mele nu sunt chiar pe principiul md, prânz, cina.. eu mai mănânc așa câte ceva la 2-3 ore, nu țin cont. De dimineață luasem un măr fiindcă întârziam la școală și nu am avut timp să pregătesc nimic, iar seara am păpat mai consistent pt că atunci a gătit mami, când a venit de la servici, iar acea cina=ultima masă a fost înainte de 19, iar eu m-am culcat după 12 noaptea, deci s-a super-digerat totul. Pufuleții mi-au fost cea mai potrivită alegere în fc de dulciuri <-> respectare restricții.

Pe scurt, alimentația mea este oricum muult reglată față de..hm..weekend? Să o țin cât mai mult! În 2 zile am -600g..probabil numai apa..dar e un început bun.

Azi mi-am făcut timp pt md și am păpat o omletă din 2 ouă cu cilli muult și semințe de in. Bun-bun. Mai încolo mă duc să-mi cumpăr niște lămâi și ghimbir că vreau să incerc ceva pt metabolism Oricum am o zi destul de ocupată.. să văd cum fac loc meselor regulate.

Am scris muult, gata am ieșit că am de învățat
WhiteAngel, mulțumesc pt vizită și sfaturi, o să țin cont dar, cum am zis, vreau să o iau treptat, creierașul meu încă e în faza de adaptare în lipsă de zahăr și făină.