Subiect: Jurnal polyana
View Single Post
  #19 (permalink)  
Vechi 14 aug 2010, 14:15:54
VentoFreddo's Avatar
VentoFreddo VentoFreddo este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă ModelSlăbuţă Model
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 11 ian 2010
Locaţie: Braila, Romania
Vârsta: 47
Dieta: sanatoasa personalizata
Date: 174cm, 65.6kg
Mesaje: 17.573
Aprecieri acordate: 7.170
Am fost apreciat(a) de 8.280 ori in 2.421 mesaje
Implicit Re: Jurnal polyana

Citat:
Anterior postat de polyana Vezi mesajul
buna Vento! ma bucur ca ai trecut pe la mine si mai ales pentru ca nu ai venit cu mana goala(mi-ai adus reteta de cornuri), o sa citesc mai mult aceasta Monty si sa vad daca reusesc sa ma incadrez la cerintele ei.
Stii ce mi se pare greu, ca eu de un am de zile ma tratez la o clinica privata procto. Ei bine tot de atunci am avut 7 interventii chirurgicale(mai am una de facut acum pe 24 si sper sa scap), mai grele sau mai usoare, pe baza de laser sau RF, dar tot interventii se numesc, si in tot acest timp am tinut si inca mai tin regim care consta in: fara condimente, mustar, otet, muraturi, nu prajeli(oricum nu prea mancam), nu branza, nu lapte dulce, f putina carne, cu alte cuvinte consumam legume, fructe, fierte sau crude si doar cu putina sare.
Plus, ca pe langa toate astea am si eu un tranzit dificil, mai ales ca nu prea am voie sa fac efort, sa duc greutate(probabil acum e si mai lenes). Iar acum numai gandul ca e o dieta ma sperie.

iti multumesc din suflet ca imi esti alaturi, si sper sa reusesc si eu sa-mi adopt o dieta, chiar si personalizata, dar dupa principii de alimentatie sanatoase. Cartea Monty am inceput s-o rasfoiesc, iar eugeniile am inceput sa le inlocuiesc cu paine integrala, nu e rau deloc.

sa ai o zi minunata si te mai astept pe la mine
Imi pare rau scumpo ca ai trecut prin atatea greutati, iti urez multa sanatate si te aigur inca o data ca Tot ce mananci acum poti sa incadrezi la Monty, in plus acolo te invata doar cum sa le combini ca sa si slabesti.
Un pas important l-ai facut deja, inlocuind eugeniile si biscuitii cu paine integrala, cu cornurile mele poti sa simti si gustul de dulce la Md
Sa fii sigura ca am sa mai vin..sunt curioasa azi ce meniu ai
Pupici, un weekend minunat!
VentoFreddo, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1858 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1341 kcal/zi. Pentru a slăbi 3.5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 954 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]