Subiect: Jurnalul Mariei
View Single Post
  #19 (permalink)  
Vechi 08 dec 2010, 20:53:12
mary94's Avatar
mary94 mary94 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 27 nov 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 29
Date: 160cm, 73kg
Mesaje: 45
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnalul Mariei

Citat:
Anterior postat de Cassy Vezi mesajul

Draga mea,
Crede-ma ca stiu cum este sa nu ai sustinere din partea familiei. Bunicii mei mergeau pe principiul" daca esti grasa, esti frumoasa!" .Am un frate de 19 ani,mananca numai prostii. Dulciuri cu kg, cartofi NUMAI prajiti,ochiuri,salam totul prajit, maioneze+ketchup la greu. La inceput imi era greu ca eu sa mananc la masa cu el carne fiarta cu salata si el langa mine sa manance cartofi prajiti cu alte minuni sau fast food, dar m-am acomodat.Acum poate sa manance orice langa mine ca nu-mi mai este pofta. Si el ma tachina..imi gasea tot felul de apelative, pana si acum imi gaseste dar na, suntem frati asa ca accept. Ai mei parinti nuprea credeau sa voi reusi sa slabesc cand mi-am propus pentru ca de mult ziceam " gata,de maine numai mananc asa mult" sau mai incepeam diverse diete si tot ce slabeam, puneam la loc, asa ca ai mei deja se obisnuisera. Crede-ma , e greu la inceput.. iti trebuie ambitie si multa rabdare..
Multumesc de intelegere:* Eu la inceput am multa ambitie:d..dar daca vad ca dieta nu functioneaza renunt...asa sunt eu..nam cum sa ma schimb. numi place sa fac un lucru inutil...dar acum ca vam gasit pe voi nu o sa mai renunt asa usor:*
Astazi am mancat:
Dimineata: un sandwich cald cu sunca si cascaval
Pranz( ora 11) : 2 oua ochiuri cu o felie de paine integrala
La scoala o portocala si un baton fittnes
Seara( ora 19:30) pilaf cu carne de pui
si multa apa
__________________
Orice vis se poate implini daca crezi cu adevarat in el!
mary94, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2210 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1693 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 919 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]