View Single Post
  #19 (permalink)  
Vechi 02 nov 2011, 21:01:45
miryutza's Avatar
miryutza miryutza este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 30 oct 2011
Locaţie: x, Romania
Vârsta: 34
Dieta: hipoglucidica
Date: 169cm, 66.5kg
Mesaje: 5
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit

Eu nu stiu care e treaba cu somnu..am o viata sedentara recunosc k nici nu prea ma omor cu sportul..merg la facultate vin inapoi..30 de minute de mers normal, vreo 20 minute exercitii..si treburi de casa..7 ore la facultate 8-9 ore de somn..si restu din timp care imi ramane invatat. In momentul de fata nu urmez un regim anume, ci doar un regim care sa ma incadreze in valorile normale e proteine, glucide, lipide, fibre.. Cam depasesc putin la grasimi cu 1 sau 2.. dar..am un metabolism e 1500 si am un consum redus de calorii adik 500-800/zi. Asta din cauza ca mananc salate, iaurt, carne mancaruri satiose..nu ma infometez.. dar am vazut k toate slabutele spun k in acest mod n`o sa fac decat sa scada metabolismul bazal si knd revin inapoi la viata normala o sa ma ingras inapoi. Am sa cer parerea si altor slabute sa vedem ce o sa`mi spuna..Dupa ce am descoperit acest site..am inteles k trebuie sa avem grija mereu de corpul nostru..nu trebuie reluata alimentatia dinainte. Intentionez sa urmez un regim bogat in grasimi si carbohidrati ..pe viata.. dar totusi as vrea sa stiu..daca ar trebui sa continui asa sau sa incerc sa mananc mai mult ? v-am spus la calculatorul nutritional imi spune la grasimi (mult) sunt cu 1 sau 2 mai mult, la carbohidrati in mod scazut sau normal.. sodiu scazut sau normal depinde daca mananc carne iar la proteine kam mic..
Eu as vrea sa slabesc vreo 10 kg..si pana momentul de fata nu am stiut niciodata cu ce gresesc in alimentatia mea.. si multumita acestui site..si multumite slabutelor care mereu ne sustin.. mi`am inteles problema si cum trebuie sa o abordez..
miryutza, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2159 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1642 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1126 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat