View Single Post
  #19 (permalink)  
Vechi 08 ian 2012, 01:38:10
Weblespash's Avatar
Weblespash Weblespash este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 12 dec 2010
Locaţie: Constanta, Romania
Vârsta: 34
Date: 169cm, 64kg
Mesaje: 6
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 5 ori in 3 mesaje
Implicit Re: Cum sa slabesc la coapse?

Citat:
Anterior postat de Raluuca Vezi mesajul
Buna ! Am 13 ani ( pe 7 martie implinesc 14) am 1.60 m si 45 de kilograme. Stiu... toate spuneti ca nu sunt grasa, dar am o mica problema : coapsele mele sunt un pic cam mari ... si as vrea sa stiu ce sporturi m-ar ajuta si ce exercitii sa fac ca sa le am mai subtiri.A... si ce ar trebui sa mananc ca sa nu am probleme pe viitor cu greutatea astept raspunsurile voastre.
Raluca , stai linistita , nu ai deloc picioarele groase iar tu esti in crestere acum , iti dau un sfat : fa sport in continuare pentru ca el iti lucreaza frumos corpul dar sub nici un caz nu incepe cu dietele sub 1000 de calorii de la varsta asta si stii de ce ? pentru ca o sa aiba efect mai tarziu...cat crezi ca o sa tina chestia asta? sa mananci doar numarand caloriile ? bine , de numarat le numeri dar pentru varsta ta nu e bine sa mananci atat de putine , mai ales ca faci si sport.Eu iti dau un sfat prietenesc : mananca sanatos , echilibrat , exclude grasimile , fast food-ul , carnea de porc , prajelile , dulciurile ( bine uneori poti gusta , nu se intampla nimic din asta dar sa nu faci un obicei ) , mananca cereale , fructe , legume , peste , pui , curcan , nu manca dupa ora 6 seara , mesele sa fie fixe ( de exemplu micul dejun la 9 , pranzul la 1 si cina la 17 ( eu ti-am dat exemplul meu , eu slabind 30 de kg ) ) si un lucru foarte important : fa exercitii fizice , sport in general si lasa-le pe prietenele tale sa tina cate diete hipocalorice vor ele de la varsta asta ca mai tarziu se vor trezi cu gastrite , probleme gastice , anemii si asa mai departe . Observ spiritul de turma , daca una face ceva , fac si celelalte Te pup !
Weblespash, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Foarte activ, este de 2359 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1842 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1585 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat