Subiect: Jurnal Karmen737
View Single Post
  #19 (permalink)  
Vechi 15 feb 2012, 10:24:20
karmen737's Avatar
karmen737 karmen737 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 14 ian 2012
Locaţie: iasi, Romania
Vârsta: 43
Dieta: atkins
Date: 168cm, 77.5kg
Mesaje: 35
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnal Karmen737

In sfarsit mai apuc si eu sa scriu ceva, ca tare-i greu la casa cu zapezile astea!!!! Am reusit cu chiu cu vai sa ajung la 78 kg. dar cred ca mi-am intrat in ritm. Oricum, cine crede ca poate slabi fara miscare, se inseala!!! Si daca tot m-am chinuit atat saptamana asta, al meu sot a gasit de cuviinta sa-mi aduca ditamai tortul, plin de inimioare ...si de ciocolata...cadou de ziua indragostitilor....Am mancat si eu o feliuta mica, mica, mica sa nu se supere...oricum azi am de deszapezit, asa ca nu-mi fac griji.
Dieta deocamdata nu o schimb ca vad ca inca merge. Am mai citit cartea de vre-o cateva ori si cred ca de saptamana viitoare mai tin odata faza I. Am vazut ca multa lume tine faza I chiar si cate o luna, dar eu nu stiu daca as rezista asa mult timp fara fructe. Sa tin doua saptamani faza I si doua saptamani faza II mi se pare rezonabil...Sper sa nu gresesc.
Am observat ca azi am fix o luna de dieta!! 6 Kg. intr-o luna nu-i rau de loc, mai ales ca am mai calcat si pa alaturi. sper ca luna urmatoare sa fie mai bine si sa nu mai trisez. De acum si organismul se obisnuieste fara toate prostiile pe care le bagam in mine inainte. Asa-i de bine cand vazi rezultatele.
__________________

Ultima dată editat de karmen737; 15 feb 2012 at 10:34:19.