View Single Post
  #190 (permalink)  
Vechi 16 iul 2013, 11:54:27
mutulica's Avatar
mutulica mutulica este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă cunoscător, dedicatăSlăbuţă cunoscător, dedicată
Merite:
 
Data înregistrării: 17 mar 2011
Locaţie: Ankara, Turcia
Vârsta: 38
Dieta: alimentatie sanatoasa+sport
Date: 170cm, 82.5kg
Mesaje: 13.059
Aprecieri acordate: 4.276
Am fost apreciat(a) de 3.645 ori in 2.761 mesaje
Implicit Re: Jurnal de slabit pentru slabute grupa 60-70 kg (VI)

Citat:
Anterior postat de rommyna Vezi mesajul

Sa stii ca ma trezesc in fiecare noapte sa merg la baie. Am ore la care ma trezesc cu predilectie: 2-3 sau 4 si un pic (adica cu o ora inainte de a ma trezi; de nu am timp nici sa dorm la loc, ici sa ma odihnesc cum trebuie )

De bebe nu pot sa zic ca simt ceva in burtica. Simt burtica, chiar daca acum este infima. I ultimele doua saptamani ma durea burta, ba jos, ba lateral stanga sau dreapta. Asta am citit ca-i din cauza faptului ca-mi creste uterul, se intind ligamentele, muschii, etc. De cateva zile nu am mai avut chiar asa dureri. Si am putut sa fiu un pic mai activa, sa muncesc mai mult sau sa mai car cate ceva. Cred ca asta s-a petrecut si fiindca am tot incercat sa-mi depasesc starea asta si durerile, adica sa nu zac numai in pat. Cateodata simt un junghi in stanga doar cand ma intorc de pe o parte pe alta sau cand tusesc/stranut. Dar nu mereu, depinde. Am avut zile saptamana trecuta cand m-a durut tare burta dupa ce am stat cateva ore in picioare prin bucatarie. Cateodata m-a durut seara, alte dati m-am trezit oapte cu dureri. Acum iau si suplimente de vitamine si progesteron, deci sansele ca sa pierd sarcina sunt foarte mici. Dar chiar si asa sunt destul de atenta.

Poate cand ma voi intoarce din concediu, la 3 luni o sa se vada si burticul si o sa incep sa simt si eu fiorii si primele miscari ale bobitzei.
Pai eu cred ca in scurt timp ar trebui sa treaca toate durerile astea de burta, ca deja sinteti mari,el s-a stabilit la tine in uter si creste; oricum ai grija mare de tine.
Unde plecati in concediu, la mare?
Deja dupa 3 luni asteptam si poziti cu burtic, eheiii si ce va fi...eu zic ca va fi fetita
mutulica, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2386 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1869 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1612 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Acest membru apreciaza mesajul lui mutulica:
rommyna (16 iul 2013)