Subiect: Jurnal Alexik
View Single Post
  #1900 (permalink)  
Vechi 25 oct 2011, 16:17:28
Polux's Avatar
Polux Polux este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 17 oct 2011
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 40
Dieta: Personalizata
Date: 169cm, 54.5kg
Mesaje: 2.430
Aprecieri acordate: 666
Am fost apreciat(a) de 793 ori in 569 mesaje
Implicit Re: Jurnal Alexik

Citat:
Anterior postat de BornCrank Vezi mesajul
Back! P m? What means?
Bun, vrei sa zic de mine? Pana la ora 21:30! Da ai citit bine! Am mancat fffff ok!!! Eh, m-a traznit pe mine si ce crezi ca am facut? Dulciuri! Padurea neagra si cornetti cu iaurt. Am mancat... am o burta de gravide. Mai mult am mancat cat faceam crema si toate alea ca produsul finit pauza...eram plina!! Ce ti-e si cu prostia asta, adica am ciocolata conforma , cozonac, etc si nu ma ating de ele toata ziua si seara hai sa fac porcariiª! Cand citesc ce scriu aici, imi vine sa-mi dau 2...ca nu ma recunosc!!!
Ioana, nu te necaji, se mai intampla!
Am citit la Julie in jurnal ca tu te abtii pe perioade lungi, e foarte probabil de aia sa se intample. Important e sa nu se intample des.

Daca ti se mai face asa pofta, asteapta macar pana dimineata si atunci o sa te poti si controla mai bine plus ca dimineata arzi mai usor ce ai mancat (stiu ca parerile sunt impartite, dar din experienta proprie ajuta mult mai mutl sa mananci ce e mai nociv in prima parte a zilei)!
Pupici!
Polux, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1927 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1410 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1411 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]