View Single Post
  #19089 (permalink)  
Vechi 26 iun 2014, 14:58:59
VentoFreddo's Avatar
VentoFreddo VentoFreddo este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă ModelSlăbuţă Model
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 11 ian 2010
Locaţie: Braila, Romania
Vârsta: 47
Dieta: sanatoasa personalizata
Date: 174cm, 65.6kg
Mesaje: 17.573
Aprecieri acordate: 7.170
Am fost apreciat(a) de 8.280 ori in 2.421 mesaje
Implicit Re: Ai peste 30 ani? Vino aici sa ne cunoastem :) - 11

Buna fetele

Angela,la noi asa a tunat si fulgerat ieri seara de am zis ca ne ia casa pe sus..cand colo dupa juma de ora si o rapaiala scurta de ploaie a incetat totul,azi e cald si frumos
Wow,chiar..samburi de caise..ce mai spargeam si mancam cand eram miciOare acu de ce nu o mai facemce-i drept,am vazut ca se usuca zarzarii si caisii..Cand eram mica erau caisi uriasi,acum dupa 2-3 ani se usucaCred ca poluarea masiva e de vina..
Fetele,felicitari pt scaderi,eu de ieri pana azi am vazut scadere de 100 de grameAm zis sa nu mai ma cantaresc asa des,gata,o data-de 2 ori pe sapt e de ajuns.
Citat:
Anterior postat de Alynuta Vezi mesajul
Eu nu stiu dupa atata timp,cum vedeti voi ca cineva ne citeste, sau ca a intrat pe site.
NICI EU
Citat:
Anterior postat de Alynuta Vezi mesajul
Apropo Emy , ce bine ca-i revenit, sa am cu cine sa ma mai consult la retetele monti.
Sa sti c-am facut si prajituri monti, budinci, dar mai am unele dileme.
De ex. faceam budinca de orez integral cu mere, si am adaugat odata nuca si a fost super buna, dar desi nuca are indexul glicemic mic ,nu cred ca e buna
Sti ce-am facut? Popcorn din hrisca. Foarte bun cand ai pofta de rontait seara ca mine
Pun bobitele de hrisca in tigaie fara ulei , fara nimic, sa vezi ce frumos se desfac nu chiar ca popcornul dar suficient........
Am mai pus hrisca la inmuiat ,pana adoua zi se desface frumos de nu mai trebuie fiarta , dar nu ma pra incanta gustul ei. Mi-a placut in lapte cu scortisoara.
Cel mai mult imi place nautul
Pe duminica cred ca fac ardei umpluti,ar trebui sa cumpar ciuperci,sa-i umplu doar cu carne ceapa si ciuperci.
Si poate iau si niste aripioare sa fac la cuptor ,nu stiu pe tine , sau pe care v-am citit c-ati facut ,si mi-ati facut si mie pofta.
La ciorbita ma mai gandesc maine, sau poate fac ciorba de ardei umplut si felul doi aripioare, mai vedem , ne mai gandim.
Nucile cica sunt si glucidico-lipidice,ca si alunele,dar eu zic sa le pui,cata lipida contin ,pui si tu cateva doar ,nu?Plus ca..la cat sunt de sanatoase si bune pt creier,eu m-as risca si chiar as manca in fiecare zi cate 2-3..Da nu am
da,eu am zis de aripioare la cuptor,da incerc sa le evit din cauza pielii crocantedeci a colesterolului
Wow,mersi de ideea cu hrisca,chiar imi era pofta de asa ceva,ieri la meci al meu a vrut mortis floriceleAm vazut la auchan si soia prajita,asa ca avem variante de rontaiala si noiHrisca boabe asa cum e,nu o fierbi ceva inainte,nu?(zic pt floricele..)
Am si eu hrisca,o las la inmuiat de seara si dimineata o pap cu lapte si alte fructe uscate rosii(goji,merisoare,agrise etc),pun si scortisoara yammy.Altfel nu am incercat sa o gatesc..cred ca ar iesi buna sa pui in ardei umplut pe post de orez.Bine ca mi-ai adus aminte de ea,maine la md asta pap,sa o pun la inmuiat de acuma.
Sa ii fie telefonul cu folos baiatului!
VentoFreddo, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1858 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1341 kcal/zi. Pentru a slăbi 3.5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 954 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat
Urmatorii 2 membri au apreciat mesajul lui VentoFreddo:
claudia22 (26 iun 2014), feelix (26 iun 2014)