View Single Post
  #1916 (permalink)  
Vechi 30 oct 2014, 13:03:31
Khali's Avatar
Khali Khali este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 09 mai 2011
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 42
Date: 165cm, 61.7kg
Mesaje: 1.580
Aprecieri acordate: 364
Am fost apreciat(a) de 1.276 ori in 671 mesaje
Implicit Re: Jurnalul meu..Lidiuta

Citat:
Anterior postat de lidiuta Vezi mesajul
Ma simt mai bine, am reluat sportul (de care mi-a fost tare dor). Sper sa ma pun serios pe treaba cu dieta in primul rand. Am de lucru la meniuri. Nu e cazul sa gasesc scuze (munca mai intensa la job, frigul sau lipsa timpului de a gati sanatos). Asadar...pe cai!
Multumesc mult inca o data, mereu ai fost foarte draguta cu mine! E adevarat ca, asa cum spun fetele, activitatea aici pe site s-a diminuat mult, dar e mereu o placere pentru mine sa interactionez cu voi!

Eu anul asta am decis sa nu mai folosesc frigul si moleseala care ma apuca atunci acnd ajung acasa drept scuza pentru a intra in hibernare si fac sport in continuare, parca si mai intens decat inainte. Chiar putem folosi si anotimpul asta pentru a iesi din el la primavera si mai in forma!

Am gasit undeva o expresie care-mi place si incerc sa imi devina cat mai natural s-o aplic: "I'm working on my happiness like it's my full time job"/Lucrez la fericirea mea de parca ar fi slujba mea cu norma intreaga" -si asta se aplica foarte bine si in materie de sport.

Iti doresc energie si multa vointa sa-ti atingi scopurile!
__________________
"The six w's: working will win when wishing won't".
"I workout because I can. When I get tired, I remember those who can't and I am grateful".
"I'm a big believer in starting with high standards and raising them. We make progress only when we push ourselves to the highest level. If we don't progress, we backslide into bad habits, laziness and poor attitude."
Khali, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1984 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1467 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Urmatorii 3 membri au apreciat mesajul lui Khali:
lidiuta (30 oct 2014), LOREDANA99 (30 oct 2014), Zoe (31 oct 2014)