View Single Post
  #192 (permalink)  
Vechi 15 apr 2013, 15:05:53
Khali's Avatar
Khali Khali este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 09 mai 2011
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 42
Date: 165cm, 61.7kg
Mesaje: 1.580
Aprecieri acordate: 364
Am fost apreciat(a) de 1.276 ori in 671 mesaje
Implicit Re: Theodora's Diary: Faith, Hope and Chocolate

Citat:
Anterior postat de ladyamneth Vezi mesajul

Cred ca de asta mi-e atat de greu sa ma mobilizez cu sportul pt ca n-am facut niciodata, dar si pt ca la un moment dat imi zic "ei lasa, toata viata ai aratat asa, acum ce tot vrei sa schimbi?si asa n-o sa reusesti, ti-e bine asa cum esti" Si apoi la mare mor de rusine sa-mi arat celulita si slanina La toate astea se adauga si putin low self esteem si combinatia e facuta!
So...I need help, chiar daca trebuie sa-mi gasesc motivatia doar in mine bla bla bla...

Sa vedem cat ma tin de treaba de data asta

Mie imi place foarte tare sa fac sport, din pacate nu inregistram mari rezultate pentru ca mi se distrusesem metabolismul in timp, cu diete, mancat haotic si dulciuri si nu mai reactiona normal, adica nu prea slabeam...sau slabeam, dar puneam la loc dupa o alta perioada haotica.

De ceva timp mananc sanatos si acum, combinat cu sportul, in sfarsit incepe sa se vada.

Nu exista "trebuie sa ramai asa cum esti", stii ca exista femei care arata mai bine decat aratau in tinerete, de putut se poate, mai departe tine de fiecare, cat de mult isi doreste. Pentru mine stilul de viata sanatos e deja o a doua natura, ma simt extrem de bine in pielea mea, energica, plina de viata, numai avantaje am fata de perioadele din trecut, cand eram greoaie, cu burta umflata, fara chef de nimic, scotandu-mi parul in cap de nervi dupa pozele din vacanta

Eu sunt destul de ambitioasa si nu-mi place ideea ca alte persoane sa poata, iar eu nu; nu o sa ma las pana nu ajung asa in forma cum imi doresc, asta stiu sigur.

Mai vorbim
__________________
"The six w's: working will win when wishing won't".
"I workout because I can. When I get tired, I remember those who can't and I am grateful".
"I'm a big believer in starting with high standards and raising them. We make progress only when we push ourselves to the highest level. If we don't progress, we backslide into bad habits, laziness and poor attitude."
Khali, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1984 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1467 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Acest membru apreciaza mesajul lui Khali:
ladyamneth (15 apr 2013)