Subiect: Tina's diary
View Single Post
  #1947 (permalink)  
Vechi 26 oct 2011, 21:40:13
Tina's Avatar
Tina Tina este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 03 dec 2009
Locaţie: -, Romania
Dieta: controlul carbohidratilor
Date: 179cm, 79kg
Mesaje: 2.356
Aprecieri acordate: 11
Am fost apreciat(a) de 53 ori in 34 mesaje
Implicit Re: Tina's diary

Citat:
Anterior postat de BornCrank Vezi mesajul
Eh, niciodata nu e tarziu. Un inceput bun. Sfarsitul lauda inceputul...asa ca go.
Merge orice la ochii caprui, asta-mi place, dar tot dupa ochii verzi sunt innebunita.
Wow..ce de lucruri. Sa le porti sanatoasa!

Cu piciorul e poveste veche si banala, dintr-o incapatanare de-a mea ...platesc acum.
O sa te mire ce-ti scriu...pur si simplu am calcat intr-o parte, o entorsa de glezna, ruptura de ligamente, mi s-a umflat piciorul, vreo sapt n-am mers decat pe varfuri. Am fost la doctor, dar pr^^^ta ca altfel nu-i pot spune.. mi-a zis ca nu-mi da o scutire si ca de ce n-am venit mai devreme daca tot ma doare piciorul si ca am venit doar pt scutire, asa ca n-am mai luat nici scutire m-am enervat si am plecat. De parca nu puteam sa-mi iau de la altul, de fapt tata imi lua. Si eu am fost si mai si decat ea ca nu m-am dus la alt doctor, dar aia a fost ultima mea vizita la ea.
Am fost intr-un final la alt medic (dusa de tata), dar mi-a zis ca nu mai e nimic de facut, ca ligamentele, venele s-au ¨¨sudat¨¨ si nu se mai poate face nimic. I-am zis si de rupt piciorul...si a inceput sa rada. As fi vrut sa stau 3 sapt cu el in ghips si sa nu mai sufar acum, dar nu s-a putut ...din pacate.
Alta greseala de-a mea e ca nu mi-am pus banda foarte stransa de protectie/bandaj elastic, si-a racit tata gura de pomana, mi-a si zis o sa vezi tu mai incolo ce patesti daca nu vrei sa asculti....cata dreptate ii dau acum.
Si din cauza asta am probleme, ma doare piciorul cand se schimba vremea, cand port tocuri, noaptea, etc.
Tata imi tot zice sa fac recuperari la Techirghiol, dar nu vad de ce as face, ca mai bine n-o sa fiu, eventual sa nu ma mai doara un timp.
... si totusi vina vine de la doctori incompetenti. Eu era sa imi deformez efectiv oasele piciorului daca ma luam dupa doctorii din orasul meu si nu dadeam un ban bun la un medic adevarat. Da, am platit mult, dar nu am riscat sa imi deformez piciorul. Nu mai comentez nimic...
Imp. e sa nu fortezi piciorul, nu o fi moarte daca porti tocuri o noapte, insa sa nu il fortezi constant. Sigur ti-=ar face bine recuperarile, mai "imblanzesc" ligamentele, articulatiile, dar daca nu ai chef, mai bine nu, ca nu e urgent. Decat sa mergi in scarba.
O seara frumoasa, ma duc la somn.
__________________
“Done is better than perfect.” - Sandberg, S.

2005 - 2019: 14 ani de sport in mod constant
Tina, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2457 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1940 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]