View Single Post
  #19617 (permalink)  
Vechi 05 nov 2014, 18:17:58
Laura's Avatar
Laura Laura este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 14 aug 2009
Locaţie: Cluj, Romania
Vârsta: 37
Dieta: 1700 calorii
Date: 168cm, 59.9kg
Mesaje: 3.843
Aprecieri acordate: 2.890
Am fost apreciat(a) de 1.927 ori in 960 mesaje
Implicit Re: Jurnalul mamicilor 2011

Lisha felicitari, sanatate multa.si.tie si bebeului.
Cred.ca putine lucruri te pot duce la exasperare inafara de un copil. Alisa are perioade in care e Gica Contra, de cele mai multe ori la haine nu ne intelegem: " nu buna, nu place, alta!" si nu ma lasa sa o imbrac cu ce vreau eu, decat dupa lungi negocieri. Am haine pe care nu le.a purtat niciodata pt ca nu i.au placut La noi acum functioneaza de cele mai multe ori negociatul, apoi amenintari( nu te mai duce tati cu masina, nu te mai duc la hinta, etc) si in ultimul rand o trimit singura in camera ei. Asta functioneaza pana acum in oricesituatie.
Michelina m.am distrat la maxim..... Si la noi are sotul pretentii de curatenie, dar a invatat sa sugerezecu delicatete lucrul asta oricum amandoi suntem "obsedati" cu curatenia.
Eu in weekend cand e de obicei curatenia generala am avut musafiri, care au ramas pana duminica seara, asa ca am sarit peste, iar luni si marti am fost plecati de.dimineata pana seara si nu am avut seara energia necesara sa mai fac ceva, si asa ca aseara sotul a sugerat ca ar cam trebui sa spal pe jos azi am avut zi de smotru, si m.a ajutat si el. Inainte cand eram gravida spalam pe jos la 2 zile, acum o data pe saptamana e suficient.
Fluturas eu pe langa casa, mai am terasa, florile, trandafirii, capsunii, si pavajul in grija.... Asa ca nu am timp sa ma plictisesc....
Cris felicitari pt scadere.
Diana ce mai faci?
__________________
Gardianul de care am nevoie - jurnalul meu.

Răspuns cu citat
Acest membru apreciaza mesajul lui Laura:
rainbow (06 nov 2014)