Subiect: Jurnal JEN
View Single Post
  #1963 (permalink)  
Vechi 03 aug 2012, 10:28:49
Jen's Avatar
Jen Jen este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 04 iul 2011
Locaţie: Cluj-Napoca, Romania
Vârsta: 35
Dieta: Hipocalorica
Date: 156cm, 44.4kg
Mesaje: 2.411
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 2 ori in 2 mesaje
Implicit Re: Jurnal JEN

Citat:
Anterior postat de Geanynna Vezi mesajul


Da mi-a prins tare bine mini-vacanta asta. simt ca mi-am relaxat creierul putin, ca tare frustrata eram si eu
Ma bucur ca si tu esti Super si activa si pusa pe fapte mari. Bine ca ti-ai recapatat energia. Sa stii ca si eu am observat la mine ca daca am perioade neproductive in care pierd timpul devin tare trista si depresiva. Suntem shushu cu capu

Sa pui macar o poza( daca vrei) sa vad si eu rochia, sau o vedem in pozele de la nunta? oricum. Sunt sigura ca iti sta bine iar de sani, bucurate ca ai

Alta facultate? interesant. Pe mine m-a tentat in fiecare vara cand se faceau inscrieriledar a ramas caz mort. Cum zici si tu de autodidact, acum vreau sa citesc mult, sa ma destind, sa invat lucruri noi, interesante, care sa ma dezvolte ca om si cunostinte. Poate niste cursuri de ceva. Asa pt dezvoltarea mea.

In ceea ce priveste dieta, nu mananc tampenii si incerc sa imi dau suturi in fund sa fac zilnic ceva miscare, oricat de insignifianta ar parea, dar macar sa nu stau. Ieri am luptat cu demonii sucului si am reusit sa nu imi cumpar, am luat apa. Oricum am exagerat cu sucul in ultima vreme, dar eu cred ca da dependenta ca e greu pana ma dezobisnuiesc de el, ca apoi nu-mi trebuie.

Ma bucur ca ti-o prins bine si ca te-ai relaxat. Da, asa functioneaza lucrurile astea, cand esti activ esti activ si fericit cand nu ...o dai in cealalata directie.
Off. Pai nu stiu daca o sa fac sau o sa pun direct de la nunta. Ca sa fie supansul mai mare
Eu ma gandesc sa fiu autodidact si sa invat singura. Asa macar stiu ca ... e din buna mea vointa.
Cu sucul am avut si eu ceva baiate de cap pana m-am lasat .... dar e ok, dupa ce trec cateva luni, nu iti mai vine sa bei. Eu nu mai beau deloc acuma, decat stors de mine si compot, in rest doar ceai si apa.
__________________
http://forum.slabute.ro/jurnale-slab...-jen-9975.html
I win. That's what I do!

[01/11/2011] [01/03/2011]
Talie - 65cm 67cm
Bust - 85cm 87cm
Solduri - 87cm 90cm
Coapsa -47,5cm 50cm
Colac -77,5cm 81cm
Jen, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1493 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 976 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 977 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]