Subiect: Jurnal Michelina
View Single Post
  #1969 (permalink)  
Vechi 30 oct 2014, 10:47:23
lidiuta's Avatar
lidiuta lidiuta este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă cunoscător, dedicatăSlăbuţă cunoscător, dedicată
Merite:
 
Data înregistrării: 05 iul 2010
Locaţie: Buzau, Romania
Dieta: alimentatie sanatoasa si miscare
Date: 167cm, 82.4kg
Mesaje: 11.668
Aprecieri acordate: 14.373
Am fost apreciat(a) de 13.775 ori in 7.872 mesaje
Implicit Re: Jurnal Michelina

Citat:
Anterior postat de Khali Vezi mesajul
Michelina, Iti recomand sa citesti articole de pe site-ul Femeia Fit, sunt despre sport, insa foarte multe articole sunt si despre slabire, mentinere, bine structurate, multe lucruri pe care Olivia, fata care scrie, le spune explicit, dar si fara menajamente. Ar fi multe lucruri despre care s-ar putea discuta legat de ceea ce faci, insa, de-a lungul timpului, mi-am dezvoltat o convingere: isi ating, dar isi si mentin obiectivele, numai acele persoane care sunt dispuse nu doar sa citeasca despre diverse lucruri, ci sa fie pregatite sa faca schimbari cu adevarat, pe termen lung.

Imi permit sa scriu ce m-a ajutat pe mine: Trebuie sa iti reevaluezi in permanenta actiunile, sa iti pui mereu intrebari carora sa le si raspunzi. De cand esti pe site, adica de cand ti-ai dorit sa obtii corpul dorit, ai progresat cu adevarat ? Daca te decizi la o anumita abordare, trebuie sa fii pregatita sa o mentii suficient incat sa poti spune, apoi, ca nu a dat rezultate, nu ca nu ai fost tu consecventa suficient timp. Daca ai mentinut abordarea, insa simti ca pe termen lung nu poti mentine rezultatul, era aceea abordarea corecta pentru tine? Daca simti ca ai o anumita abordare care insa nu ti se potriveste, schimb-o, altfel te invarti in permanenta intr-un cerc vicios.

Cauta sa gasesti solutia optima pentru tine si analizeaza-te, cauta sa vezi daca intr-adevar scopul tau este realist, adica daca nu cumva iti doresti ceva, dar numai la nivel declarativ, in realitate nefiind pregatita sa faci tot ceea ce implica obtinerea acelui lucru.

Sper sa nu te deranjeze tonul meu, nu folosesc des emoticoane si dupa ce recitesc mi se pare ca sunt prea rece, insa nu asta este intentia mea.
Nu cred ca esti prea rece, cum scrii. Esti foarte lucida si realista, ceea ce e bine!
__________________
"Când sunt slab, atunci sunt tare".

14.01.22 84.7; 18.01 83.7 4.02 84.2
lidiuta, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
Urmatorii 4 membri au apreciat mesajul lui lidiuta:
corinnef (30 oct 2014), Khali (30 oct 2014), LOREDANA99 (30 oct 2014), Michelina (30 oct 2014)