Subiect: Jurnal Michelina
View Single Post
  #1970 (permalink)  
Vechi 30 oct 2014, 10:54:46
Michelina's Avatar
Michelina Michelina este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 18 apr 2011
Locaţie: Suceava, Romania
Vârsta: 56
Dieta: Intuitive eating
Date: 163cm, 65.5kg
Mesaje: 9.475
Aprecieri acordate: 6.794
Am fost apreciat(a) de 14.587 ori in 6.581 mesaje
Implicit Re: Jurnal Michelina

Citat:
Anterior postat de Khali Vezi mesajul
Michelina, Iti recomand sa citesti articole de pe site-ul Femeia Fit, sunt despre sport, insa foarte multe articole sunt si despre slabire, mentinere, bine structurate, multe lucruri pe care Olivia, fata care scrie, le spune explicit, dar si fara menajamente. Ar fi multe lucruri despre care s-ar putea discuta legat de ceea ce faci, insa, de-a lungul timpului, mi-am dezvoltat o convingere: isi ating, dar isi si mentin obiectivele, numai acele persoane care sunt dispuse nu doar sa citeasca despre diverse lucruri, ci sa fie pregatite sa faca schimbari cu adevarat, pe termen lung.

Imi permit sa scriu ce m-a ajutat pe mine: Trebuie sa iti reevaluezi in permanenta actiunile, sa iti pui mereu intrebari carora sa le si raspunzi. De cand esti pe site, adica de cand ti-ai dorit sa obtii corpul dorit, ai progresat cu adevarat ? Daca te decizi la o anumita abordare, trebuie sa fii pregatita sa o mentii suficient incat sa poti spune, apoi, ca nu a dat rezultate, nu ca nu ai fost tu consecventa suficient timp. Daca ai mentinut abordarea, insa simti ca pe termen lung nu poti mentine rezultatul, era aceea abordarea corecta pentru tine? Daca simti ca ai o anumita abordare care insa nu ti se potriveste, schimb-o, altfel te invarti in permanenta intr-un cerc vicios.

Cauta sa gasesti solutia optima pentru tine si analizeaza-te, cauta sa vezi daca intr-adevar scopul tau este realist, adica daca nu cumva iti doresti ceva, dar numai la nivel declarativ, in realitate nefiind pregatita sa faci tot ceea ce implica obtinerea acelui lucru.

Sper sa nu te deranjeze tonul meu, nu folosesc des emoticoane si dupa ce recitesc mi se pare ca sunt prea rece, insa nu asta este intentia mea.
Chiar am progresat de cand sunt pe site. POate nu neaparat la kilograme dar... nu mai fumez de doi ani. Mananc mult mai sanatos decat obisnuiam sa mananc si fac sport mult mai des decat faceam inainte.
Chiar daca uneori nu sunt poate realista si imi doresc sa arat la 47 ani ca la 18 ( am zis POATE nu sunt realista) stiu ca daca tintesc sus poate nu ating tinta dar nici nu ajung intr-un punct de unde nu mai am cum sa ma intorc.
Doar ca pur si simplu sunt multe informatii, multe din ele contradictorii si incerc sa vad care e calea cea mai buna pentru mine. O alimentatie ca cea sugerata de cei din femeia fit - cu multe proteine,prafuri si sport anaerob sau o alimentatie naturala cum e cea raw vegan si mult sport aerob.
Pana la urma conteaza si ce ti se potriveste si ce fel de viata vrei sa duci.
__________________
[/URL]
"Pentru a fi fericit este esenţial să ai ceva de iubit, ceva de făcut şi ceva spre care să năzuieşti." - William Blake
Michelina, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
Michelina, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1701 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1184 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1185 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Acest membru apreciaza mesajul lui Michelina:
LOREDANA99 (30 oct 2014)