View Single Post
  #1970 (permalink)  
Vechi 06 apr 2011, 08:09:33
Alexandra Andreea's Avatar
Alexandra Andreea Alexandra Andreea este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 06 feb 2011
Locaţie: Galati, Romania
Vârsta: 33
Dieta: In cautarea echilibrului! (Montignac personalizat)
Date: 170cm, 57kg
Mesaje: 2.637
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnalul lui Roxii

Neatza Roxi!



Am vazut ce ai scris la tine in jurnal, si pe la Eve! Imi pare rau ce ti se intampla asta exact acum in pragul bacului...dar stiu ca esti puternica!

Si eu in preajma bacului am avut mom din acestea....deoarece tatal meu vitreg s-a dus la mama in Spania, si a avut o criza si i-a dat cu pumnul in piept, apoi a venit acasa si vroia sa faca prapad si pe aici! Dar l-am dus la doctor, si sufera de o boala la cap....pierde materie cenusie, care nu se mai inlocuieste...si acum e pe medicatie, sa speram ca il va tine in frau cat mai mult timp, sau macar pana plec eu in toamna!

Asa ca, sa sti ca tot raul spre bine, si sa gandesti pozitiv intotdeauna, chiar daca pare extrem de greu ceea ce zic eu acum! Dar intotdeauna se poate intampla ceva si mai rau, si de aceea e bine sa vedem si partea plina a paharului! Ca ei se cearta, sa zicem ca e problema lor....dar bine ca sunt sanatosi, si ca tot parintii tai raman orice ar fi!

Sa ai grija de tine, si spor cu Bacul!

Eu da, vreau sa dau la medicina in Tg. Mures!

Cu drag,
Alexandra
Alexandra Andreea, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Foarte activ, este de 2258 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1741 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1484 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]