View Single Post
  #198 (permalink)  
Vechi 29 iul 2010, 10:41:51
mitzy's Avatar
mitzy mitzy este deconectat
(meniuri, evolutie)
Cont restricţionat
Merite:
 
Data înregistrării: 20 oct 2009
Locaţie: Bucuresti, Romania
Dieta: Weight Watchers
Date: 167cm, 78.9kg
Mesaje: 1.759
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Azi e prima zi din restul vietii mele! ;) Jurnal Ciucik

Neata Ciucik. Draga mea, lipsesc si eu 2 zile si tu ai asa o logoree?Am citit vreo sase pagini de jurnal cred daca nu mai multe
Sa vedem cu ce incep...aha, nr 1 m-am supy pe tine cand ai zis ca esti batrana la varsta ta si m-am simtit si eu mai rau decat ma simteam deja avand in vedere ca pe 16 sept fac 29 de ani si, ma apropii deci de 30 si sunt inca nemaritata. "El" din fericire exista pt mine si eu pt el dar nu exista ceva mai mult, de pilda, casatoria pe care am inceput sa mi-o doresc inca de acum 3-4 ani.

Asa, nr 2 Inca o data felicitari pt sport pe fata mea scrie mare de tot "lenesa" si multe altele pe care nu le pot posta pe motivul ca sunt copii pe aici si nici nu vreau sa-mi stric imaginea de fata care vorbeste frumos si nu injura mi-am stricat-o odata aici pe site si m-a tras Iulia de urechi


nr 3 Stiu ca acum vb singura din cauza serviciului tau sau mai bine zis din cauza unor persoane "binevoitoare" de la tine de acolo dar eu nu prea intru seara fiindca atunci am fff multa treaba.


nr 4 Ma bucur pt tine ca iti poti gati singura , eu nu pot face asta fiindca mama sufera de sindromul " Asta e bucataria mea si nu intra nimeni in ea si doar eu fac ce vreau cu ea" asa ca eu doar fac meniul si ea mi-l prepara. S-a obisnuit cu ideile mele crete de meniuri "pt uscaturile astea fete" cum se refera ea la cele 3 prietene ale mele pe care sincer eu le invidiez in sensul bun al cuvantului fiindca niciuna nu depaseste 50 kg si arata ffff bine.


Sper ca nu ai adormit cu capul pe tastatura de cat am scris , hai ca ma opresc, promit.

Have a nice day and take care
mitzy, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2102 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1585 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 811 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]