View Single Post
  #1993 (permalink)  
Vechi 01 feb 2012, 10:25:09
just me simona's Avatar
just me simona just me simona este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 29 ian 2012
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 37
Dieta: Monti
Date: 163cm, 67kg
Mesaje: 52
Aprecieri acordate: 1
Am fost apreciat(a) de 31 ori in 13 mesaje
Implicit Re: Jurnal de slabit pentru slabute grupa 60-70 kg (IV)

Neata fetele, multumesc de primire .
Am dat peste acest site intamplator , cautand retete de slabit, am citit un pic si mi-a placut asa ca imi doresc sa raman cat mai mult pe aici, sa ne dam binete reciproc atunci cand e cazul si sa reusim toate sa ajungem acolo unde ne-am propus in lupta cu kilogramele.
Hai sa ma si prezint cum se cuvine ca sa stiti ceva si despre subsemnata.
Am 25 de ani, 165 cm si aproximativ 67 kg, uneori imi arata 66,5 dar baza oricum e la 67 . Incerc sa tin disocitata, 3-3-3 , de fapt o forma de disociata pentru ca mai calc si stramb . Pur si simplu nu reusesc sa ma adun si sa incep un regim pe care sa-l tin ca la carte desi motivatie am slava Domnului. In mai anul asta voi fi si miresica si pana atunci as vrea sa dau mare parte din kg jos, daca se poate chiar toate e perfect .
Ca stil de viata , usor activ spre sedentar , sport fac mai mult acasa cand gatesc, bag aspiratorul, activitati casnice. M-am mutat de curand si in zona asta nu am nici o sala mai de Doamne ajuta , inca sunt in cautari pentru ca vreau sa ma ajut si cu ceva miscare .
just me simona, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1850 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1333 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 817 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]