View Single Post
  #1997 (permalink)  
Vechi 02 oct 2010, 10:49:53
polyana's Avatar
polyana polyana este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 06 mai 2010
Locaţie: bucuresti, Romania
Vârsta: 52
Dieta: hipo
Date: 153cm, 77.9kg
Mesaje: 1.703
Aprecieri acordate: 507
Am fost apreciat(a) de 132 ori in 87 mesaje
Implicit Re: Gasca fetelor care tin Montignac partea V

Citat:
Anterior postat de curly.light Vezi mesajul
Sa va povestesc de ce sunt cu moralul la pamant azi..
Azi a fost ziua "fericita" cand ne-a cantarit si masurat la scoala. Eram destul de optimista .
Anul trecut,pe vremea asta,aveam 68 de kg (mai incolo am ajuns la 71) ,si acum ma gandeam ca urmeaza sa vad si eu o diferenta,o schimbare fata de anul trecut.
Dar ..cantarul a aratat..67 de kg ! Eu nu am ataat -era un cantar din acela mai vechi ,poate nici nu mergea bine.Nu asta e problema. Dar simteam cum ma sfredelesc privirile colegelor,si simteam ca de anul trecut pana acum m-am invartit pe loc.
Majoritatea colegelor mele au in jur de 50-60 kg
Ok,sunt unele care arata mai plinute decat mine,chiar si asa (pt ca sunt mai scunde) ,si altele cu aceeasi greutate ca mine,care au colacel si picioare mai groase -tot din acelasi motiv. Dar m-am simtit foarte foarte foarte prost. Si stiu ca nu ar fi trebuit Probabil de asta azi am mancat intruna.
Am mai crescut 1 centimetru macar
Nu fi supi. Se mai intampla si asa, nu tre sa te potignesti, un motiv in plus este si cresterea cm. Cred ca cel mai bun lucru e sa invatam sa mancam sanatos si nu numai pentru perioada de dieta ci pentru totdeauna, si dupa aceea sa ne gandim la slabit. pup si o zi placuta!
__________________

Jurnal Polyana
polyana, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1582 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1065 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 291 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]