View Single Post
  #2 (permalink)  
Vechi 08 mai 2012, 15:15:47
happygirldiana's Avatar
happygirldiana happygirldiana este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă cu ExperienţăSlăbuţă cu Experienţă
Merite:
SUNT RESPONSABIL Locul 2 la concurs  
Data înregistrării: 22 iul 2010
Locaţie: Calafat, Romania
Vârsta: 34
Dieta: Sfanta Hipocalorica
Date: 173cm, 87.5kg
Mesaje: 18.525
Aprecieri acordate: 2.865
Am fost apreciat(a) de 3.764 ori in 1.993 mesaje
Implicit Re: Dieta cea mai buna

Buna,Jojoluk!Eu sunt Diana!
Bine ai venit pe Slabute!
In primul rand vreau sa iti spun ca ai facut foarte bine ca ai luat decizia de a slabi, e mai bine pentru tine, pentru sanatatea ta dar si pentru psihicul tau!
Eu, asa cum recomand de obicei, iti pot recomanda o dieta hipocalorica, mai degraba o alimentatie sanatoasa. Dieta hipocalorica consta in numararea caloriilor ingerate (poti face acest lucru cu ajutorul Calculatorul nutriţional (calculator calorii) Nr.1 din România - Calorii.Slabute.ro.Desi pare bataie de cap si complicat, nu este deloc.In acest fel vei sti tot ce mananci, iti poti monitoriza indeaproape alimentatia.Ideal ar fi sa mananci undeva pana la 1200-1300 de calorii pe zi.
Aceasta dieta presupune o alimentatie sanatoasa, dupa cum spuneam.Elimini prajelile de orice fel, elimini zahar si produse de patiserie, painea alba, dulciurile si in general carbohidratii rai continuti de dulciurile de pe la magazine.Renunta la sucuri acidulate si la cele fals naturale, sunt pline de zahar si nesanatoase.Adauga in alimentatia ta cereale fara adaos de zahar, poti incerca de la Sanovita fulgii d eovaz sau de secara, sau poti consuma si musli, cu iaurt (nu cu mai mult de 3% grasime) sau cu lapte (de maxim 1,5% grasime).
Carnita mananc-o pregatita la gratar, la cupotr sau fiarta, sa fie in genereal carne alba sau peste.Mananca multe legume, sunt slab calorice si ofera satietate, mananca fructe, sunt sanatoase, dar ai grija la cantitate, si ele contin zahar. Incearca ai un nr de carbohidrati cat mai mic si mananca proteine multe.

Eu iti recomand sa incep sa faci sport, in acest fel vei avea rezultate garantat!Incepe cu exercitii crdio,ard grasimea intr-o veselie!Incearca Turbo Jam, Zumba, Start walking, Brazil But Lift, Tae bo, alergare, sarit coarda, bicicelta, stepper, orice sport iti place si care iti creste pulsul.Combina-le si cu cateva genuflexiuni,abdomene sau ridicari de greutati mici pentru a tonifia in acelasi timp, nu vrei sa ti se lase pielea

Hidrateaza-te, bea apa multa si ce e important: fii pozitiva si perseverenta.DIn greseli invatatm.Daca ai nevoie de ajutor, sunt alaturi de tine!
happygirldiana, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2522 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 2005 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1489 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]

Ultima dată editat de happygirldiana; 08 mai 2012 at 15:21:33.
Răspuns cu citat