Subiect: Jurnal Denisa :)
View Single Post
  #2 (permalink)  
Vechi 04 iul 2012, 15:24:59
Adina14's Avatar
Adina14 Adina14 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 12 mar 2011
Locaţie: Vâlcea, Romania
Vârsta: 27
Dieta: Vegan
Date: 163cm, 59.7kg
Mesaje: 3.942
Aprecieri acordate: 1.432
Am fost apreciat(a) de 813 ori in 524 mesaje
Implicit Re: Jurnal Denisa :)

Buna, Denisa!Bine ai venit pe forum!
Esti sigura ca acele pastile nu ii fac rau organismului tau? Ti.au fost recomandate de un doctor? Eu nu prea sunt de acord cu ele dar oricum, astept raspunsul tau. Nu ai foarte mult de slabit si nu vad de ce ar trebui sa te folosesti de ele.
Organizarea meselor este foarte importanta iar la tine vad ca e foarte bine intocmita. Bravo atat pentru asta cat si pentru sport si faptul ca te hidratezi corespunzator! La ora 18 sa stii ca nu ai voie doar sa ciugulesti ci sa iei cina- mai usoara ce.i drept decat decat celelalte mese dar totusi nu mai slaba decat o gustare.
Idei pt: ~ MD: omleta cu branzica si/sau legume; iaurt/lapte cu cereale integrale ( fara zahar) , paine prajita cu branzica/ miere, salata.
~pranz: omleta ( asta daca nu ai mai mancat deja la MD ) cu salata/ legume; mancare gatita in mod sanatos, fara prea multe grasimi - gasesti multe retete pe site ( ciorba, supa, varza calita- mancare din diverse legume, etc) ; friptura cu salata. Daca imi mai vin idei, voi adauga
~cina: la fel ca la pranz, dar in cantitati ceva mai mici. Desi nu iti recomand ca zilnic sa mananci aceeasi mancare la pranz si cina caci devine plictisitor. Spre exemplu la pranz daca mananci omleta cu salata, la cina pastreaza salata dar combin.o cu o friptura.
Ce mananci de obicei la gustari? Ne poti spune ce ai mancat astazi spre exemplu, pe parcursul intregii zile?