View Single Post
  #2 (permalink)  
Vechi 10 dec 2009, 09:44:59
Bia:)'s Avatar
Bia:) Bia:) este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 25 nov 2009
Locaţie: Timisoara, Romania
Dieta: Numai mancare sanatoasa
Date: 165cm, 59kg
Mesaje: 40
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Post Re: Jurnalul ,,miti77'' cea care de 4 zile manca numa cartabos si carnati

Citat:
Anterior postat de miti77 Vezi mesajul
BUNA DIMINEATA ,pentru ca nu am gasit un locusor unde sa ma plang am deschis acest jurnal,vreau sa va zic ca la ora asta ma simt groaznic, doua saptamani de lupta cu foamea cu gatitul sepatat , in casa in trei feluri ,mie la dieta,sotu bun gustos ,copii asa mai lait pentru ca-s copii,si uite asa duminica am sacrificat si un porc ,,slabutelor....'' strig dupa ajutor ,de duminica sa dus de rapa toato treaba cu dieta mea ,azi dimineata m-am masurat si din fericire inca nu se vede cartabosul care l-am mancat ,si jumari si de toate ce mai ,nu stiu ce sa fac ,i-mi vine sa fug de-acasa dar unde ?
In primul rand bine ai vanit printre noi
Stai linistita cu toate avem o zi in care pur si simplu nu ne putem abtine de la bunatati.Eu de exemplu ieri am mancat ciocolata si am baut si cola ca o sparta, iar dupa acea mi-a venit sa mor de ciuda
Sport faci? Eu zic ca daca te ti in continuare de dieta si daca mai faci si putin sport e ok.Pentru ca ieri mi-am "permis" mai multa ciocolata am dublat seriile de abdomene si am facut mai mult aerobic prin casa.
Nu ai de ce sa iti faci griji.Fa sport si tinete de dieta si totul va fi bine
Bia:), necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Foarte activ, este de 2281 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1764 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 990 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]