View Single Post
  #2 (permalink)  
Vechi 15 iun 2011, 11:10:28
Sylvester's Avatar
Sylvester Sylvester este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 24 nov 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 38
Dieta: Michel Montignac
Date: 172cm, 55kg
Mesaje: 742
Aprecieri acordate: 3
Am fost apreciat(a) de 2 ori intr-un mesaj
Exclamation Re: Dulceata dietetica de cirese

Buna, Adina!
M-am bucurat sa vad ca a fost si acest subiect deschis, in conditiile in care am vreo 3 kg de cirese in frigider care se vor strica in curand... Prietenul meu mi-a cumparat multe fiindca stia ca sunt innebunita, dar de 4 zile de cand am inceput Monti si numai Monti , salivez teribil pe langa frigider.. Inainte mancam seara, in loc de cina fructe (nu numai cirese, ci tot felul de fructe mai putin banane si struguri). Ma gandesc ca trebuie sa fac ceva cu ciresele, anume sa le transform intr-un gem conform. Ieri am fost la Help Net si am gasit gem Montignac- 33,45 RON 250 gr. Mi se pare extrem de mult, stiind ca asta e stilul de viata pe care vreau sa il adopt si facand un calcul scurt... produsele Monti costa prea mult, clar!!! Asa ca- la cratita, desigur !
Inca nu stiu cum sa fac cu ciresele (sper sa nu ma apuce plansul pe langa ele in timp ce le curat de samburi, fiindca nu le pot manca crude... )..... E dureros, fiindca nu mai stiu ce si cand trebuie sa mananc. De cand am inceput Monti si am vazut prin cartea lui ca fructele trebuiesc mancate asa sau asa sau altfel, am preferat sa nu mai manac decat cateva capsuni la micul dejun uneori, cu fulgi de ovaz si lapte degresat. In rest deloc... Poate ma ajutati si pe mine sa inteleg cum functioneaza in realitate dieta...
Cred ca le voi pune la fiert si nu le voi mai adauga niciun indulcitor.
Astept si parerile voastre !

Zi minunata tuturor!
Sylvester, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1979 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1462 kcal/zi. Pentru a slăbi 1,5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1721 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat