View Single Post
  #2 (permalink)  
Vechi 18 aug 2011, 10:42:14
CrisetenO's Avatar
CrisetenO CrisetenO este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 16 sep 2010
Locaţie: Darmstadt, Germania
Vârsta: 38
Date: 161.5cm, 54.0kg
Mesaje: 876
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 45 ori in 26 mesaje
Implicit Re: Durere genunchi stepper

Citat:
Anterior postat de Anycyk90 Vezi mesajul
Buna,de vreo 2 luni fac stepper cam 15 min/zi si simt o usoara durere la nivelul genunchilor iar knd imi intind picioarele ori fac genoflexiuni imi pusca toata oasele si nu le pot face k fara zgomot nu merge.Imi puteti recomanda ceva echipament protector cu care sa fac exercitiile in continuare si ceva crema ori ce ati incercat voi in acest sens?
Nu as vrea sa renunt la acest aparat deoarece modeleaza frumos picioarele....Orice sfaturi sunt bine-venite.
Salut!

Si eu am oarecare probleme cu stepper-ul, mai ales daca fac in fiecare zi. Eu faceam de 2 ori pe zi-- dimineata si seara -- cate vreo 2000 de pasi (asta e in jur de 30 min dimineata, ca nu-s inca incalzita. si vreo 22-23 seara). Consecintele: la inceput o intepeneala in toate incheieturile. Apoi o durere cumplita de spate in zona lombara.

Ce am facut eu: am inceput sa fac pauza de la stepper o data la 3 zile. Tu esti deja foarte slaba pentru inaltimea ta. E foarte probabil ca nu ai puterea sa lucrezi asa de tare pe stepper, si de aceea genunchii tai se plang de durere. E posibil si sa nu ai o tehnica foarte buna si deci sa iti invarti incheieturile cum nu trebuie.

Daca vrei sa continui sa faci exercitii pe stepper trebuie sa inveti sa moderezi exercitiile. Nu fa genuflexiuni si stepper in aceeasi zi. Fa stepper cu exercitii de abdomen si spate, si genuflexiuni cu umeri, brate si talie. Alterneaza dupa cum simte trupul tau ca e mai bine, si spune-ne daca te-a ajutat.

Cu mult drag,

Cristina
__________________
Reteta mea preferata din post: http://concurs.slabute.ro/reteta-pre...CrisetenO.html

Jurnalul meu: E greu sa te opresti din slabit... http://forum.slabute.ro/jurnale-slab...teno-6331.html
CrisetenO, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1862 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1345 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat