Subiect: Jurnal Kitaro
View Single Post
  #2 (permalink)  
Vechi 12 sep 2011, 20:51:00
grau's Avatar
grau grau este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 07 sep 2011
Locaţie: Bucuresti, Romania
Date: 172cm, 59.5kg
Mesaje: 12
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Smile Re: Jurnal Kitaro

Buna Kitaro. ma bucur ca sunt si barbati care se preocupa de greutate lor. bine ai venit! uitandu-ma peste meniurile tale am observat ca mananci mezeluri de porc. incearca sa le inlocuiesti cu cele de pui sau de curcan care sunt mai slabe. iau painea de casa cu cea integrala...care sa iti asigure necesarul de fibre. incearca la gustari sa mananci si cate un iaurt pentru a-ti asigura proteinele, dar sa fie cu putine grasimi!

de exemplu dupa sendvisul de dimineata ai putea sa mananci un iaurt si astfel vei diminua cantitatea de mancare de la gustarea 1.

pestele te-as sfatui sa fie cat mai putin prelucrat..adica nu crochete de peste. incearca un peste gras care iti asigura omega 3 si omega 6. grasimea din peste este una buna, nu te panica.

in rest..cat mai multe salate! si incearca sa mananci o supa mai satioasa decat cea de varza...chiar tine de foame?nu am incercat.

dimineata poti manca chiar si fulgi de ovaz, orz etc cu lapte. atentie nu cei de porumb care sunt foarte prelucrati.

sport la slabit si suntem alaturi de tine!
grau, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1622 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1105 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1106 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat