View Single Post
  #2 (permalink)  
Vechi 04 ian 2012, 11:05:19
roxxialexx's Avatar
roxxialexx roxxialexx este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 17 feb 2011
Locaţie: Bucuresti, Romania
Dieta: Hipocalorica personalizata cu principii Rina's 90
Date: 160cm, 65kg
Mesaje: 4.716
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 13 ori in 12 mesaje
Implicit Re: Ce alegeti pentru a slabi?

Eu una nu pot alege din lista ta pentru ca nu mi se potriveste.
Tin o dieta disociata, cu multe legume si fructe proaspete pentru ca le metabolizez foarte bine, cu alimente de la tara (ma refer aici la lactate, carne) cu o limita calorica de maxim 1300 kcal pe zi, sport zilnic, mult mers pe jos, fara nimic din comert (fast-food, sucuri, dulciuri, mezeluri, etc.); apa recunosc ca nu prea beau dar in schimb beau multe tipuri de ceaiuri (fructate, rooibos, cele pentru detoxifiere si tranzit); nu beau cafea ci un fresh de portocale, nu fumez si nu beau alcool (decat f rar).
Alegerea mea pentru dieta disociata rezida in faptul ca metabolizez foarte greu amestecurile de alimente, si am tot cautat pana am gasit ceea ce se potriveste corpului meu. In plus, imi plac mult mai mult vegetalele decat carnea asadar, optiunea mea era evidenta.
Sper ca a ajutat cu ceva comentariul meu.
Te pup!
roxxialexx, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2018 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1501 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1244 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat