View Single Post
  #2 (permalink)  
Vechi 10 mar 2012, 08:29:23
Asik60's Avatar
Asik60 Asik60 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 28 ian 2012
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 35
Dieta: Personalizata
Date: 159cm, 69.7kg
Mesaje: 89
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit re: Jurnal Asik60 - Pentru ca merit!

Asa....am stabilit ca voi, drage slabute, veti fi juratii intr-un proces de pe urma caruia voi fi singurul beneficiar. Desi sunt experta la notiuni teoretice, am nevoie de sfaturile voastre pentru aplicabilitatea practica

Pentru inceput, sa va povestesc ce am mai facut eu in luna care a trecut (stiti voi...de cand am inceput sa va fac curte):

- Eram obisnuita in fiecare dimineata cu faimosul 3 in 1 si nu credeam ca voi reusi sa ma dezvat vreodata, pentru ca - de ce sa nu recunoastem - e al naibii de bun la o tigara!! Dar am facut-o si pe asta! Sontac-sontac, l-am inlocuit cu un pahar de cafea slaba, fara zahar si fara lapte. Poate ca e putin, dar mie mi se pare o realizare substantiala!

- Ca veni vorba de tigari, incepusem sa ma avant printre fumuri, motiv pentru care era cazul sa slabilesc o limita: max. 4 tigari pe zi

- La intoarcerea acasa, am renuntat la ultimele 3 statii cu RATB-ul in favoarea a 20-25 de minute de plimbare in aer liber.

- Mi-am cumparat Crom forte pentru a-mi stavili pofta de dulce, si trebuie sa va sun dragele mele, ca sunt deosebit de multumita de el!!! Nu stiu daca e autosugestia, sau chiar isi face efectul, dar ce conteaza??? Ideea e ca de la a treia pastiluta am inceput sa simt diferenta (cu 2 biscuiti pe saptamana ma simt fericita)

- Apa fara numar - fara numar - fara numar!!! (cam 2 l pe zi)

- Desi cu greu, am facut progrese mici in a introduce ceva fructe si legume in alimentatie (sunt f bucuroasa ca am descoperit ca sunt fan salata de cruditati, preparata doar din morcovi, varza si telina stropite cu lamaie)

Restul...PE PARCURS!