View Single Post
  #20 (permalink)  
Vechi 02 mar 2013, 21:51:48
alinu0809's Avatar
alinu0809 alinu0809 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 22 feb 2013
Locaţie: Darmstadt, Germania
Vârsta: 32
Dieta: Alimentatie sanatoasa + sport
Date: 170cm, 60kg
Mesaje: 327
Aprecieri acordate: 62
Am fost apreciat(a) de 58 ori in 46 mesaje
Implicit Re: Jurnal Alinu - vreau sa slabesc sanatos, frumos si organizat

Citat:
Anterior postat de Adina14 Vezi mesajul
Buna, Alina!
Ma bucur ca ti.ai facut un jurnal...Ma tot gandesc de cateva zile cum sa sparg gheata si sa iti las si eu un prim mesaj aici.So here it is!
Cred deja ca evolutia ta va fi una foarte frumoasa si ca iti vei indeplini scopul de a slabi. Avand in vedere ca nu le.ai pus pe o perioada mai indelungata acele kg in plus, sper sa iti fie mai usor sa scapi de ele.Teoretic asa ar trebui sa mearga treaba.
Inca o data iti urez mult succes! Sper sa postezi cat mai des aici, fiindca o sa incerc sa tin pasul cu tine si sa te citesc.
Hei Și eu mă bucur că mi-am făcut jurnal, am cunoscut persoane prietenoase până acum și sper să mai cunosc și altele, în continuare.
Cum de te gândeai să îmi lași mesaj?
Kilogramele le-am pus din pură prostie, ca să nu zic altceva. Efectiv mă trezeam ronțăind în orice moment al zilei. Sper și eu să îmi fie ușor, măcar pentru a nu mă demoraliza prea des. Că de renunțat, nu renunț, consider schimbarea asta un nou stil de viață, nu o dietă sau mai știu eu ce. Oricum, îmi priește.
Sper și eu să mai treci pe aici. Eu deocamdată am început să citesc primele pagini din jurnalul tău, scrise în urmă cu doi anișori. Îmi place să citesc de la început până la capăt, toată povestea.
Te pup.
__________________
Jurnal Alinu
alinu0809, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1848 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1331 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1332 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Acest membru apreciaza mesajul lui alinu0809:
Adina14 (02 mar 2013)