View Single Post
  #20 (permalink)  
Vechi 28 aug 2013, 20:47:28
lina20's Avatar
lina20 lina20 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 31 iul 2010
Locaţie: Bacau, Italia
Vârsta: 34
Dieta: nutritionist
Date: 167cm, 66kg
Mesaje: 81
Aprecieri acordate: 5
Am fost apreciat(a) de 26 ori in 21 mesaje
Implicit Re: Jurnal Alexandra! Punct si de la capat, de data asta voi reusi!

Buna Alexandra!!!Cum spuneai si tu... Suntem muuulte care suferim de boala aceasta, e trist...dar ne-am facut-o cu mana noastra. In cazul meu a fost chiar dieta low carb tip southbeach( nu iti spun ca am tinut-o de vreo zece ori fara succes insa). Tineam 2-3 saptamani, slabeam 5-6 kg insa erau numai apa si eram trista, depresa si fara vlaga. Prin urmare dadeam iama in carbs raaai evident sa imi alin durerea. E drept, slabesti 6-7 kg in doua sapt, dar dupa....??? Si uite asa am devenit dependenta de tot ce e dulce (mancam uneori chiar si 6-7 mii cal pe zi pana am ajuns la maximum de 78-80 kg). Incerc sa ma vindec, insa in mine e o continua lupta. Oricum nu as mai putea sa mananc ca inainte, insa stiu ca daca ma pun sa mananc aiurea pot sa iau si 4-5 kg intr-o sapt...
Eu am apelat la ajutorul unui nutrizionist si iti garantez ca unica solutie e dieta hipocalorica cu putin din toate grupele si mult sport.
Eu nu vreau sa te descurajez, eu doar ti-am povestit experienta mea sa nu faci ca mn... Suntem diferiti asa ca tu stii cel mai bn ce ai de facut!!
Iti urez succes si nu mai astepta 1 sept.. Incepe chiar de maine!!
O sa mai trec pe la tn cand o sa mai am tp desigur
__________________
http://forum.slabute.ro/jurnale-slab...siv-12372.htmlJurnalul unei (foste - SPER)''mancacioase'' pe fond emotional
lina20, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2131 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1614 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1098 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Acest membru apreciaza mesajul lui lina20:
alke (30 aug 2013)