View Single Post
  #20 (permalink)  
Vechi 14 apr 2010, 15:40:47
lizuca23's Avatar
lizuca23 lizuca23 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Cont restricţionat
Merite:
 
Data înregistrării: 25 mar 2010
Locaţie: bucuresti, Romania
Vârsta: 36
Dieta: personalizata
Date: 158cm, 75kg
Mesaje: 44
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: usurel..usurel...voi ajunge TOP-MODEL!!!jurnal LIZUCA

Anterior postat de lizuca23
dupa ce am cautat tot felul de articole despre disociata mam gandit sa o urmez pe aceasta in cele 3 zile pe care le voi tine
1 zi mere
2 zi cartofi fierti
3 zi iaurt degresat
ce parere aveti?


nu stiu daca te vei putea tine, ca esti la inceput de diete ...si iti va fi foarte greu sa respecti regulile. Iti spun ptr ca si eu am tinut-o disociata si cam stiu cum e. PLUS trebuie sa ai o atentie imensa dupa ce te lasi de disociata ...trebuie introdus usor usor cate un produs pe zi cu ochii pe cantar. PLUS nu ar trebui sa o tzi pe o perioada indelungata..poate provoca lipsuri de vitamine etc. Chiar avem un caz de slabuta (Karemina - daca nu ma insel)care s-a procopsit cu ceva dupa disociata. Deci mare grija.
__________________
Ianna am spus ca nu vreau sa tin decit 3 zile disociata pt a arata putintel mai frumos la petrecere nu o voi tine pe termen indelungat pt ca stiu care sunt riscurile...dupa cele 3 zile voi incepe cu 1000 kcal zilnic ca sa nu depun
ma gandeam ca daca chiar functioneaza disociata sa fac ceva in gen cum face olgutza..o sapt de disociata apoi urmata de o sapt de mentinere si tot asa.cum ti se pare???
lizuca23, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1744 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1227 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 453 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]