View Single Post
  #20 (permalink)  
Vechi 12 iun 2010, 21:26:45
Justinne's Avatar
Justinne Justinne este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 19 feb 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 35
Date: 162cm, 61kg
Mesaje: 180
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnalul unei lenese - tiramisu

Buna tiramisu. Incearca sa mananci cat mai multe legume, observ ca ele cam lipsesc din alimentatia ta. Fructe, doar dimineata si cat mai putin daca vrei sa slabesti (contin zahar). Incearca sa renunti la carbohidrati care ingreuneaza slabirea, uneori chiar o fac imposibila. Poate multe o sa-mi sara in cap dar eu am renuntat aproape total la paine si nu regret. Daca vreau carbohidrati mananc doua linguri de orez sau un cartof copt si am rezolvat cazul. Painea nu prea aduce beneficii organismului si este cam inutila in sensul ca ce contine ea, putem sa luam foarte usor din alte alimente...fara sa papam 300 de calorii pe felie
Renunta la dulciuri, nu vei slabi fara ele. Apa multa, sport regulat si cel mai important, asa cum a spus si slabuta: problema ingrasarii noastre consta mai ales in ce mancam. Corpul aduna un surplus care nu este eliminat (din cauza vietii moderne, statul mult intr-un loc, lipsa de miscare activa - ca mers rapid sau alergare, etc) si este atunci supozitat sub forma de grasime. 3 mese si 2 gustari sunt perfecte pentru organism. Ideea in slabire nu este sa nu mai mancam, ci sa ne alegem cu grija alimentatia. Legumele nu au facut rau nimanui, unele chiar faciliteaza arderile grasimilor. Plus ca acum, vara, este o placere sa le consumi. Ce-ar fi daca in locul deserturilor extrem de bogate in calorii, ai alege sa bei un ceai, de exemplu? (binenteles, cu 30 de minute- o ora dupa ce mananci) sau sa-ti faci o salatica?
Plus ca, cica zaharul din desert nu face deloc bine digestiei si o sa ai o stare foarte mare de oboseala, stare pe care sunt sigura ca o simti dupa ce mananci.

Iti doresc sa ai vointa, pentru ca, la inceput, asta este aproape singurul lucru care te face sa continui. Dupa aceea, o sa iti dai seama ca viata ta se schimba in bine, si nu vei mai simti lucrurile astea ca pe o povara, ci ca pe un respect sau ca o grija pe care o ai pentru lucrul la care tii tu cel mai mult, si anume, corpul tau!
__________________
Just do it!
Justinne, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1998 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1481 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]