View Single Post
  #20 (permalink)  
Vechi 17 dec 2010, 11:48:27
albu's Avatar
albu albu este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 13 mar 2010
Locaţie: adjud, Romania
Vârsta: 41
Date: 163cm, 69kg
Mesaje: 16
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Pun punct si o iau de la capat!!! Jurnal Albu

Ziua 2...
Vreau sa incep prin a multumi tuturor celor care si-au facut timp pentru a citi ce am scris.Multumesc pentru sfaturi,faceti cat 100 de doctori.
VAmedeea
Ca sa iti raspund: sunt in Londra si sunt nanny 5 ore pe zi sau 10(in functie de ceva treburi)Nu pot manca la ei pentru ca cel mic are diabet tip 1 si trebuie sa avem grija ce mancare primeste si mai ales cat,iar pe furis nu vreau sa mananc...Fac naveta si asta imi ia aprox 3 ore pe zi si in metrou sau autobuz mi-e rusine sa mananc+ ca incerc sa ma feresc de toate fast-food-urile ce te sufoca aici(nici nu ma dau in vant dupa mancarea ambalata pentru ca nu stiu ce au pus in ea si mai au si 1000 de sosuri care mie nu-mi plac)
Cand ajung acasa gasesc mancarea care imi place si trec de la gustat din aia si ailalta pana la durerea de burta si remuscarile aferente...Dar azi e ziua 2...Am mai avut eu un program de mancat sanatos care m-a tinut 2 luni dar eram acasa atunci si nu aveam alta ocupatie decat sa scriu in caiet ce si mai ales cat am mancat...Am slabit 6 kg, dar acum incep sa pun...
Asa cum am promis, voi scrie aici tot...(sper sa am curajul sa spun adevarul)
Ieri:
MD-1 cola diet
P-piure delegule+ciuperci la cuptor
G-1 biscuite de orez cu unt de arahide+M&M
C-5 chiftele(cat dopul de la sticla)+1 felie paine integrala+1 morcov
TOTAL=950Kcal

greseli? Desigur ca nu am aruncat punga de M&m si am adaugat 250 de kcal dar sunt mandra ca aseara mi-am luat o punga de piersici uscate pe care insa nu am deschis-o(sunt ciudata rau,ma simteam groaznic pana sa cumpar punga aia si apoi mi-a fost destul sa o stiu in geanta, nu ma sfatuiti sa iau oja si altele ca nu functioneaza, pot sa-mi iau 100 de cosmetice,daca nu mia-am luat cv de mancare am o stare ca cei nebuni... 0
Azi e ziua 2...
M-am trezit mai devreme si am mancat 1 crenvusti+1 iaurt cu cereale
Pranz?Nu stiu inca...
Va pup si va iubesc pentru ca sunteti alaturi de mine
albu, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1850 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1333 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 817 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]