View Single Post
  #20 (permalink)  
Vechi 08 dec 2009, 14:49:08
Red_Rose's Avatar
Red_Rose Red_Rose este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 27 nov 2009
Locaţie: Chisinau, Moldova
Vârsta: 33
Dieta: Alimentatie sanatoasa
Date: 168cm, 66kg
Mesaje: 1.494
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 3 ori in 2 mesaje
Implicit re: Dieta cu ciorba de varza, dieta de infometare

Citat:
Anterior postat de roseadria Vezi mesajul
si v-as mai spune ceva : primele 3-4 kg din prima sapt sau de la inceputul oricarei diete de fapt nu sunt kg slabite. E foarte multa apa, curatarea stomacului si a colonului si cam atit. Nu va zic sa va descurajez, e o realitate verificata.
e corect asta dar oricum iata eu am dat jos 2 kg in 2 sapt si 2 zile si sincer sa zic chiar osberv pe burtica mea ca s-a micsorat si nu doar imi pare pt ca scurta sta mai dreapta la burta acum.Nu ma mai simt balonata,probabil de la pierderea de apa asta dar e bine cind maninci pe saturate si sanatos si inca vezi ca kg dispar,indiferent ca e apa sau grasime.Oricum daca o tii tot asa mai mult dispar si kg de grasime E inevitabil in curs de slabire sa nu pierzi si apa.Asa ca sa nu va descurajati daca stiti ca ati pierdut mai intii apa Succes tuturor.
dar daca totusi aici e tema despre dieta cu supa de varza vreau sa mentionez ceva,dupa cite am auzit si chiar odata am incercat-o si eu cu o prietena si n-am tinut-o mai mult de 2 zile.Huu ma bucur ca doar atit a fost ca deja mi-era greata de supa aia fara gust si mai ales zilele cind doar varza trebuie de mincat erau urite pt ca ma limitam chiar la orice dar cind e vorba de ziua doar cu supa si fructe la sigur vrei doar fructele sa le papi dar stim bine ca multe fructe tot nu e bine.Fetelor,tinet-i un regim sanatos mai bine.Da rezultate pe mult timp si va simtit libere in ce priveste alimentele.Pur si simplu faceti excluderi la alimente nesanatoase si prajit si ve-ti reusi mai bine decit cu dieta du varza.
Red_Rose, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1906 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1389 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 615 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]

Ultima dată editat de Red_Rose; 08 dec 2009 at 14:59:54.
Răspuns cu citat