View Single Post
  #20 (permalink)  
Vechi 14 mar 2011, 23:02:54
lumy5's Avatar
lumy5 lumy5 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 09 ian 2011
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 33
Dieta: personalizata,South Beach
Date: 175cm, 75kg
Mesaje: 503
Aprecieri acordate: 4
Am fost apreciat(a) de 28 ori in 19 mesaje
Implicit Re: Jurnalul lui Janeline

Scumpa, ca sa modifici meniul, dai click pe "meniu", langa poza si iti apar meniurile pe zile, cu calendar. si aici acolo optiunea modifica. Poti sa modifici meniuri vechi si de 2 zile. Sper ca nu te-am derutat cu explicatia mea .

Legat de prune. Stii cat de usuare sunt prunele uscate? E imposibil sa fi mancat 100g, sunt foarte multe.
Cred ca 1500cal/ 1 data pe sapt nu e moarte de om, avand in vedere ca tu esti f activa.


La mine azi a fost ziua de cantar si nu a aratat extraordinar de bine, am avut -400g, cativa cm (1 la sold, coapse, si cam 3-4 la burtica-asta e urmarea abdomenelelor). Sunt un pic dezamagita, dar asta e, mai bine atat decat deloc. Sper sa reusesc sa fac si sapt asta abdomenele si genoflexiunile+ exercitii pt coapse, sa le cresc nr.
Legat de genoflexiuni, am o problema si nu stiu pe cine sa intreb si m-am gandit ca tu stii cel mai bine de pe aici. De fiecare data cand ma aplec (numa la genoflexiuni se intampla), la genunchiul drept se aude "tzoc", nu am nicio durere, nimic.doar se aude de fiecare data asta, si ma cam sperie. La inceput credeam ca e din cauza "ruginei", dar si dupa 20 de repetari,tot la fel se intampla.


Iti recomand sa iti contorizezi la consumu de calorii si activitatile "nesportive" : shoppingul, curatenia,etc. o sa vezi ca si prin ele ai ars destule calorii. pe mine ma face sa ma simt mai bine cand vad asta.

Sa ai o saptamana cat mai frumoasa
__________________
Where there's a will, there's a way


Jurnalul meu
-> http://forum.slabute.ro/jurnale-slab...eusi-8905.html
lumy5, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2090 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1573 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1316 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]