View Single Post
  #20 (permalink)  
Vechi 10 ian 2012, 09:10:17
quarc's Avatar
quarc quarc este deconectat
(meniuri, evolutie)
Cont restricţionat
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 09 nov 2011
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 43
Dieta: No one ever drowned in sweat
Date: 190cm, 80kg
Mesaje: 634
Aprecieri acordate: 1
Am fost apreciat(a) de 52 ori in 40 mesaje
Implicit Re: Vrei sa afli ceva intreaba-ne!

Citat:
Anterior postat de Raluuca Vezi mesajul
toate prietenele mele au picioare subtiri si am o prietena care tinea dieta cu 800 de kcal pe zi si mergea la aerobic si cu mine la stadion sa alergam... si a slabit mult la coapse.
Eu NU tin dieta... sucurile nu-mi plac, dar am o slabiciune pentru dulciuri si produsele de patiserie ...
Mentionez ca am 2 ore pe saptamna de handball la scoala + antrenamente tot la handball de 2 ori pe saptamana(sunt in echipa scolii) si duminica mai dau si cateva ture de stadion si totusi nu slabesc la picioare.. exercitii pentru coapse fac acasa in fiecare seara...

1. Nu esti grasa.
2. Grasimea este buna daca nu este in exces. Ea este paturica noastra. Ne tine de cald si ne permite sa putem trai fara sa mancam in mod constant.
3. Coapsele mari sunt bune. Ele sunt pline de muschi. Daca nu poti sa faci pliu de piele mai gros de 1 cm inseamna ca nu ai nici grasime pe ele. Muschii sunt buni deoarece ne ajuta sa ne miscam. Atata vreme cat faci sport si exercitii pentru coapse vei avea coapse voluminoase pentru ca mentii muschiul pe ele. Impresia de coapse mari poate sa vina si de la soldurile late - sunteti femei si latimea soldurilor cam e genetica si nu ai ce sa ii faci.
4. Prietena ta s-a infometat si are acum coapse subtiri pentru ca nu mai are muschi pe ele. Cand reduci mancarea sub o anumita limita corpul incepe sa reduca mai intai din muschi si apoi din grasime. Daca ea spune ca reusit sa traiasca pe atat de putin, eu nu o cred.
5. Poate ar fi benefica o abordare putin diferita. OK, am coapse mari, dar sunt proportionate cu restul corpului? Nu? Pai hai sa aducem corpul la porportie cu coapsele. La ce sport ai descris ca faci poti sa stai linistita coapsele tale nu se vor micsora prea curand si daca te intereseaza parerea mea - este mult mai bine sa ai prea multi muschi decat prea putini. Lucreaza si spatele, fa abdomene si flotari. Concentreaza-te pe sport, mancare sanatoasa si pe performanta sportiva. Lasa slabitul ca nu este cazul la tine. Ai putea sa mai bagi niste ture de stadion si in timpul saptamanii. Ai putea sa faci si gimnastica. Apuca-te de o arta martiala, dans sportiv, patinaj, breakdance, ceva care sa iti provoace spiritul intr-o masura mai mare. Invata sa faci sport pentru tine, invata cum performata vine din dorinta ta nu pentru ca asa spune antrenorul sau echipa.
6. La 13 ani esti in plina crestere. Tot ce bagi in gura se transforma in ceva bun pentru tine. Daca iti restictionezi mancarea o sa ai probleme mari cand vei creste.
quarc, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
quarc, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2836 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 2319 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat