View Single Post
  #20 (permalink)  
Vechi 17 feb 2012, 09:06:59
Alecsandru1977's Avatar
Alecsandru1977 Alecsandru1977 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Cont restricţionat
Merite:
 
Data înregistrării: 01 aug 2011
Locaţie: Otopeni, Romania
Date: 180cm, 86kg
Mesaje: 175
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Calculul detaliat de la meniu (carbohidrati, grasimi, proteine)

Citat:
Anterior postat de Slabuta Vezi mesajul


Nu prea vad legatura intre persoanele avizate si alimentele care le poate cumpara oricine din magazin si deci are acces la valorile nutritionale de pe eticheta.

Eu am facut un efort anul trecut si mi-am dedicat multe luni pentru a traduce toata baza de date pe care o pun la dispozitie cei de la USDA. Alimentele care provin din aceasta sursa nu numai ca au fibre si zaharuri, ci mai au si multe alte informatii detaliate despre vitamine, minerale, etc.

Din fericire, baza de date contine alimente de baza (legume, fructe, cereale, etc) si foarte putine marci.

In rest, dupa cum spuneam si in raspunsul anterior nu ai ce face daca producatorul roman nu isi trece valorile nutritionale complete pe eticheta, banuiesc ca o analiza amanuntita costa, una e sa faci comanda de o fisa cu calorii, grasimi,... si altceva este sa apara si zaharuri, vitamine, etc.

ps: toate alimentele care sunt introduse in Calculatorul Nutritional sunt verificate de catre mine. Viteza de verificare cu care ma "misc" este foarte mica, de exemplu, in prezent am in coada peste 600 de alimente (produse+retete) care asteapta sa fie validate.

Daca se ofera cineva voluntar, il primesc cu bratele deschise.
Nu ma intelege gresit, ai facut si faci in continuare o treaba execelenta aici. Nu imi place sa critic decat in sens constructiv atunci cand imi pasa de ceva... altfel paraseam site-ul fara sa zic nimic si cu asta basta, in general nu imi place sa ma cert, prefer sa ma intorc cu spatele si sa plec.

Speram insa sa nu ne bazam 100% pe etichetele produselor, care oricum pot fi mincionase, ma gandeam ca ai avut o baza de date culeasa cumva de undeva unde s-au facut niste studii/analize exacte!


Am o diploma de Web Designer, si am lucrat 2 ani in domeniu (2003-2004), pot sa te ajut in limita a 30 de minute zilnic, cu ce vrei tu sau cu ce ai nevoie, la alimente, moderator, admin....!!!

Numai bine!
Alecsandru1977, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2817 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 2300 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1784 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat